Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η καινούρια κωμική σειρά του ΑΝΤ1, Ποιος Παπαδόπουλος, έρχεται τον Σεπτέμβριο στο κανάλι του Αμαρουσίου για να αναστατώσει τις ζωές δύο οικογενειών. Η νέα παραγωγή υπόσχεται ευτράπελα, αστείες καταστάσεις, παρεξηγήσεις και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης. Όσο για τους πρωταγωνιστές; Είναι ένας κι ένας και το Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2022-2023 επανέρχεται δριμύτερος κι επιστρέφει στην παλιά του συνταγή που θέλει, μεταξύ άλλων, να δεσπόζουν στο πρόγραμμά του και στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης κωμικές σειρές, μια πρόταση που αγγίζει όλη την οικογένεια. Το συγγραφικό δίδυμο Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή έχουν ήδη παραδώσει τα πρώτα σενάρια της νέας τους τηλεοπτικής δουλειάς που φέρει τον τίτλο «Ποιος Παπαδόπουλος;», με τον Βασίλη Μυριανθόπουλο να έχει το σκηνοθετικό πρόσταγμα (δείτε εδώ ποιες άλλες καινούργιες σειρές θα παρακολουθήσουμε από τον ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν).

Όπως καταλαβαίνετε οι... Παπαδόπουλοι είναι πολλοί, όπως τα μπερδέματα που θα ακολουθήσουν. Και τι θα συμβεί στη νέα κωμική σειρά; Σύμφωνα με το σενάριο, εξαιτίας μιας συνωνυμίας, δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο και μεγαλώνουν με τη λάθος οικογένεια. Δεκαέξι χρόνια μετά, όταν το λάθος αποκαλύπτεται, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν στην έπαυλή τους τούς φτωχούς και άξεστους Παπαδόπουλους, για χάρη των… γιων τους. Το πώς θα εξελιχθεί η συμβίωση δύο τελείως διαφορετικών κόσμων είναι όλα αυτά που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Ποιος Παπαδόπουλος

Η κωμική σειρά, παραγωγής της Tanweer Productions, έχει ήδη κλείσει το πρωταγωνιστικό καστ. Πρόκειται για τη Μαριάννα Τουμασάτου, που επιστρέφει στην κωμωδία από το 2017, οπότε πρωταγωνιστούσε στο «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», ενώ στη συνέχεια έκανε τη δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα και την εκπομπή «Η φωτογραφία της ζωής μου».

Επιστροφή στην κωμωδία και για τον Κρατερό Κατσούλη που τις σεζόν 2014-2016 ήταν στο βασικό καστ των «Συμμαθητών». Από το 2017 πήρε ρόλο παρουσιαστή και μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου παρουσίαζε την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου». Η Ελένη Ουζουνίδου που πέρυσι συμμετείχε στην κοινωνική σειρά «Μόλις χθες» του ΣΚΑΪ, και την έχουμε απολαύσει στο «Πέτα τη φριτέζα» και στο «Παρουσιάστε» είναι κι εκείνη στο τιμ των πρωταγωνιστών, όπως και ο Γιάννης Δρακόπουλος που παράλληλα θα τον παρακολουθούμε και στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η τηλεοπτική επιστροφή του κορυφαίου ηθοποιού, σκηνοθέτη και συγγραφέα Βασίλη Κολοβού, τον οποίο έχουμε να δούμε στη μικρή οθόνη από το 2001 και τη σειρά της ΕΡΤ1 «Σκιές στο περιστύλιο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεοπτικό «σούσουρο»: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της ψυχαγωγίας

Παραμένει και επίσημα στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ρογκάκος - Με νέο ρόλο στο κανάλι