Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στις 23:20 στο MEGA, το λεωφορείο του «Night Out» βγαίνει και πάλι στους δρόμους με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, αναζητώντας περιπέτειες και extreme καταστάσεις.

Οι καλεσμένοι του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στο λεωφορείο της εκπομπής τους ηθοποιούς από την επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 22/6 επεισόδιο), Ραφαήλ Καριωτάκη και Μανώλη Κλωνάρη.

Ο Ραφαήλ Καριωτάκης στην πρώτη του δοκιμασία απογειώνεται με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Πίσω στο έδαφος, παίζει «Θάρρος ή Αλήθεια» και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης του κάνει πέντε ερωτήσεις σχετικές με τη showbiz. Σε κάθε λάθος, όμως, ο Θεοχάρης του ρίχνει μια τούρτα στο πρόσωπο. Πόσες σωστές απαντήσεις θα δώσει ο καλεσμένος;

Night Out Ραφαήλ Καριωτάκης

Η πρώτη πρόκληση που περιμένει τον Μανώλη Κλωνάρη είναι να κάνει ακροβασία στην Πάρνηθα. Ο καλεσμένος θα πρέπει να περπατήσει σε έναν ιμάντα για 30 μέτρα από τη μία πλαγιά στην άλλη. Στη συνέχεια, ο Μανώλης Κλωνάρης μπαίνει στο γυμναστήριο για ένα σκληρό πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης. Θα καταφέρει να το ολοκληρώσει; Ακόμα, στο λεωφορείο εισβάλλουν η Κάρμεν Ρουγγέρη και η Χριστίνα Κουλουμπή για μια ξεχωριστή έκπληξη στον ηθοποιό.

Night Out Μανώλης Κλωνάρης

Το «Night Out» ολοκληρώνεται με τον Ραφαήλ Καριωτάκη και τον Μανώλη Κλωνάρη να συναντούν τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο «Night Out Restaurant» για να μιλήσουν για όλους και για όλα. Εκεί, οι καλεσμένοι θα δημιουργήσουν και τα καθιερωμένα Tik Tok βίντεο.

Συντελεστές:

Αρχισυνταξία: Μαργαρίτα Δρούτσα

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου

Executive Producer: Make it Productions

Τη μουσική των τίτλων της εκπομπής έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

«NIGHT OUT» ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΙΣ 23:20, ΣΤΟ MEGA

Πότε τελειώνει η Γη της Ελιάς

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα που έχει αφήσει η Βάνα Δημητρίου και να προλάβει να μάθει κανείς μέχρι τα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου που θα ολοκληρωθεί η καθημερινή σειρά του μεγάλου καναλιού. Για τη διαμάχη της Βασιλικής με τη μητέρα και τον αδελφό της; Για το αν θα παντρευτεί η Χάιδω με τον Λυκούργο, για το αν θα κάνει παιδί η Ιουλία ή για το αν θα πιάσει ο Γιώργης Κουράκος τον Αλέξη; Είμαστε σίγουροι πως μέχρι το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν τα περισσότερα από αυτά τα ερωτήματα θα έχουν απαντηθεί και οι δημιουργοί της σειράς θα έχουν δημιουργήσει ακόμα τόσα.

Γη της Ελιάς φινάλε

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στο Γηροκομείο: Λαμπεροί καλεσμένοι στο νέο επεισόδιο της σειράς του Ηλία Ψινάκη

Μαύρο Ρόδο: Με άρωμα από Άγριες Μέλισσες η νέα σειρά του Mega