Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 00:10 στο MEGA, στο δεύτερο επεισόδιο της viral σειράς «Στο Γηροκομείο» (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα του) ο εκρηκτικός Ηλίας Ψινάκης συναντά τον Γιάννη Μπουτάρη στο οινοποιείο του στη Νάουσα και μαζί κάνουν μια κουβέντα έξω από τα συνηθισμένα, που ξεκινάει από μια απολαυστική οινογευσία και φτάνει μέχρι την… Κίνα!

Ακόμα εισβάλλει στο στούντιο όπου ηχογραφούν μουσική οι ΜΕΛΙSSES και δέχεται από τον Χρήστο Μάστορα τον «εκβιασμό» που τον οδήγησε στο «X Factor».

Μετά το YouTube, όπου έκανε εκατομμύρια views, η σειρά «Στο Γηροκομείο» φέρνει στο MEGA τις πιο απίθανες και αυθόρμητες στιγμές από την καθημερινότητα του πολυσυζητημένου και αντισυμβατικού Ηλία Ψινάκη.

«ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ» Πέμπτη 23 Ιουνίου, στις 00:10 στο MEGA Και κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 00:10.

Το trailer του... Γηροκομείου του Ηλία Ψινάκη

Γιατί εναντιώθηκε στον Ηλία Ψινάκη η Δανάη Μπάρκα

«Δεν ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι με όλους. Δεν χρειάζεται να ταιριάξει η αισθητική μας με όλους. Ξέρετε πού θα διαφωνήσω λίγο με τον κ. Ψινάκη; Τον έχω θαυμάσει πάρα πολλές φορές για το χιούμορ και την ευφυΐα του και μου αρέσει αυτό που κάνει στο Youtube, είναι ένας άνθρωπος που δεν γνωριζόμαστε και δεν είχα ποτέ κόντρα. Θα διαφωνήσω λίγο με τον τρόπο που μίλησε σε σχέση με το ότι δεν γνωρίζει καν τη δουλειά κάνει.

Θεωρώ ότι όταν είσαι ένας άνθρωπος τόσο σημαντικός στην μουσική βιομηχανία, οφείλεις να γνωρίζεις τους ανθρώπους που υπάρχουν σε αυτόν τον χώρο. Ειδικά αυτούς που διαπρέπουν. Η Μαρίζα Ρίζου τα τελευταία χρόνια γεμίζει σκηνές, από την Τεχνόπολη μέχρι και όλα τα μαγαζιά που εμφανίζεται» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: Με άρωμα από Άγριες Μέλισσες η νέα σειρά του Mega

Αποκλειστικό: Ετοιμάζεται ο δεύτερος κύκλος του Άγιου Παΐσιου