Από TV24 Team

Το «Κόκκινο ποτάμι», η μεγάλη επιτυχία Μανούσου Μανουσάκη που προβλήθηκε τη σεζόν 2019-2020 από το OPEN, περιγράφοντας τα τραγικά γεγονότα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου με αφορμή τον έρωτα δύο νέων, επιστρέφει στην ίδια συχνότητα με τον δεύτερο κύκλο του.

Η νέα σεζόν βέβαια της μεγάλης επιτυχίας, αναμένεται να έχει τελείως διαφορετική προσέγγιση, καθώς η ιστορία της γενοκτονίας των Ποντίων ολοκληρώθηκε (δείτε εδώ ποια ηθοποιός των Άγριων Μελισσών θα παίξει στον νέο κύκλο της σειράς).

Τι θα περιλαμβάνει η δεύτερη σεζόν της σειράς Κόκκινο Ποτάμι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, στο επίκεντρο της σειράς για τη νέα σεζόν, βρίσκονται η μικρασιατική εκστρατεία, η καταστροφή της Σμύρνης, η ανταλλαγή των πληθυσμών και η εισροή του μεγάλου κύματος των προσφύγων στην Ελλάδα.

Κόκκινο Ποτάμι η συνέχεια υπόθεση

«Εχθές Δευτέρα 06-06-22 ξεκινήσαμε τα γυρίσματα της σειράς “Κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια” που θα προβληθεί στο OPEN TV. Μια μέρα χαράς για όλους μας. Μια μέρα ζεστή και από συναισθήματα αλλά και από καιρό. Πριν ξεκινήσει το γύρισμα τελέσαμε τον καθιερωμένο αγιασμό. Ο πάτερ Χρήστος μας γέμισε αγάπη και ευχές. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε για την έναρξη των γυρισμάτων της σειράς ο Μανούσος Μανουσάκης.

Η υπόθεση του νέου κύκλου

Την ώρα που ο Κεμάλ εκφωνεί το διχαστικό λόγο του στη Σαμψούντα, η Ιφιγένεια με το παιδί της δραπετεύουν και επιβιβάζονται στο πλοίο για τη Γαλλία, ενώ ο Μίλτος παραδίδεται στους διώκτες τους για να σωθούν εκείνοι.

Στο πλοίο το μωρό αρρωσταίνει και η Ιφιγένεια αναγκάζεται να κατέβει στη Θεσσαλονίκη. Στο νοσοκομείο γνωρίζει το μαχητικό γιατρό Δημοσθένη Μαντά (Όμηρος Πουλάκης). Ο Νικολαΐδης, στην Τουρκία, μόλις ανακτά τις δυνάμεις του ψάχνει για τη γυναίκα του και τις κόρες του, που δεν γνωρίζει την τύχη τους.

Στη Θεσσαλονίκη, η Ιφιγένεια βάζει σκοπό της να γυρίσει στην Τουρκία για να βρει τον άντρα της, τον Μίλτο, για τον οποίο δεν ξέρει ότι είναι νεκρός, αλλά και τον πατέρα της. Αφού βεβαιώνεται ότι το παιδί σώθηκε και είναι ασφαλές, ξεκινάει για το παράτολμο ταξίδι στην Τουρκία, όπου το δόγμα του Κεμάλ «η Τουρκία ανήκει στους Τούρκους» φανατίζει τον κόσμο και οι σφαγές των χριστιανικών πληθυσμών κορυφώνονται...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στροφή στην κωμωδία για τον ΑΝΤ1 - Οι δύο νέες σειρές που θα δούμε την επόμενη σεζόν

Αποκλειστικό: Ετοιμάζεται ο δεύτερος κύκλος του Άγιου Παΐσιου