Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ύστερα από τον... κώδωνα του κινδύνου που έκρουσε το κοινό τη φετινή σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου, ο σταθμός πάτησε γκάζι προκειμένου να ετοιμάσει για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ένα πρόγραμμα που θα έχει ως πυλώνα και πάλι στη μυθοπλασία, εντάσσοντας μεταξύ άλλων δύο κωμικές σειρές.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Δεν είναι μόνο το Mega που πήρε την απόφαση να βγάλει νέα κωμική σειρά (δείτε εδώ ποια). Ο ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2022-2023 επανέρχεται δριμύτερος κι επιστρέφει στην παλιά του συνταγή που θέλει, μεταξύ άλλων, να δεσπόζουν στο πρόγραμμά του και στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης δύο κωμικές σειρές, μια πρόταση που αγγίζει όλη την οικογένεια.

Η επιλογή φορμάτ όπως της «Φάρμας 2» και του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στον τομέα της ψυχαγωγίας απέδειξε ότι οι τηλεθεατές έχουν... ξεπεράσει αυτού του τύπου τα προγράμματα. Τώρα το κανάλι ποντάρει ξανά στη μυθοπλασία με στόχο όχι μόνο να γελάσει το χειλάκι του τηλεθεατή... αλλά και το δικό του.

Οι δύο κωμικές σειρές που θα δούμε στον ΑΝΤ1

«Εκτός υπηρεσίας»

Αυτός είναι ο τίτλος της πρώτης σειράς που έχει ήδη πάρει το πράσινο φως. Πρόκειται για μια αστυνομική κωμωδία το σενάριο της οποίας υπογράφουν ο Μάκης Πιτταράς και ο Θωμάς Τσαμπάνης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Κεχαγιά. Σύμφωνα με το σενάριο, όλα εξελίσσονται σε ένα ήσυχο χωριό στη μέση του πουθενά.

Εκεί η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνωστη. Μια ειδοποίηση όμως από τα κεντρικά της αστυνομίας αναστατώνει την ηρεμία των κατοίκων. Ο λόγος; Το αστυνομικό τους τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και ως συνέπεια αυτού οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν, άγνωστο για πού. Εκπληκτοι και απελπισμένοι, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση στο πρόβλημά τους: Να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι!

Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους συζητούν δύο ονόματα-έκπληξη, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Πάνος Βλάχος.

«Ποιος Παπαδόπουλος;»

Το συγγραφικό δίδυμο Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή ετοιμάζονται για το επόμενό τους εγχείρημα που φέρει τον τίτλο «Ποιος Παπαδόπουλος;», με τον Βασίλη Μυριανθόπουλο να έχει το σκηνοθετικό πρόσταγμα.

Ρίσβας Σακαλή νέα σειρά ΑΝΤ1

Οπως καταλαβαίνετε οι... Παπαδόπουλοι είναι πολλοί, όπως τα μπερδέματα και τα ευτράπελα που θα ακολουθήσουν. Κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας είναι δύο ζευγάρια που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους καθώς προέρχονται από κοινωνικές τάξεις, έχουν διαφορετικές συνήθειες και ενδιαφέροντα και φυσικά διαφορετική καθημερινότητα. Το χειρότερο όλων είναι όμως ότι θα αναγκαστούν να συγκατοικήσουν με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στα χνάρια του Mega και ο ΑΝΤ1 - Η σειρά που θα γυριστεί στη Μάνη

Έρχεται μετά τις «Σέρρες» - Η νέα σειρά που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1+