Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Tο Mega, που συνεχίζει να επενδύει στη μυθοπλασία και την επόμενη σεζόν, εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς «Κάμπινγκ» που έκανε τεράστια επιτυχία στον ALPHA Κύπρου και συνδυάζει χιούμορ, περιπέτεια και μυστήριο.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Το MEGA τη φετινή τηλεοπτική χρονιά έκανε ολική επαναφορά στη μυθοπλασία και το κοινό του έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης του. Η «Γη της ελιάς» και ο «Αγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό» που είδαν τα νούμερά τους να εκτοξεύονται, πήραν ήδη το πράσινο φως για τον δεύτερο κύκλο τους (δείτε εδώ ποιες άλλες σειρές θα ακολουθήσουν).

Επιπλέον στο πρόγραμμα του σταθμού έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα ενταχθούν η νέα κωμική σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» καθώς οι απολαυστικοί «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» ολοκληρώθηκαν, ο «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και το «Milky way» του Βασίλη Κεκάτου. Η μεγάλη έκπληξη όμως έρχεται από το νησί της Αφροδίτης με τη μεγάλη επιτυχία «Κάμπινγκ» που πρόβαλε για δύο σεζόν ο ALPHA Κύπρου, σε σενάριο Φώτη Γεωργίδη.

Κάμπινγκ Mega

Η σειρά θα διασκευαστεί για λογαριασμό του MEGA και θα γυριστεί εκ νέου έχοντας ως καμβά βέβαια την κυπριακή παραγωγή. Μάλιστα η εν λόγω παραγωγή καθήλωνε καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσής της τους τηλεθεατές, με τα ποσοστά να αγγίζουν το 25%, ενώ την ώρα προβολής της τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπαιρναν φωτιά.

Η υπόθεση της νέας σειράς του Mega

Το σενάριο της σειράς περιστρέφεται γύρω από τον καταπιεσμένο πρώην λογιστή Ιορδάνη Ιορδάνου, ο οποίος αποσπώντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με δόλιο τρόπο, μετακομίζει με τα δυο του παιδιά στο κάμπινγκ που διευθύνει ο πολύ μυστήριος Θαλής Μιλήσιος. Οταν τον ανακαλύπτουν θα εκμεταλλευτεί τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Τάσο Αθάνατο και τη σύζυγό του Στέλλα Αθάνατου για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Η ηρεμία των κατοίκων του κάμπινγκ ταράζεται με τις συχνές επισκέψεις της αστυνομίας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στα χνάρια του Mega και ο ΑΝΤ1 - Η σειρά που θα γυριστεί στη Μάνη

Τριπλή αποχώρηση από το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» - Αλλάζει εντελώς το καστ της σειράς