Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 21:00 στο MEGA, το 4ο live show του «X Factor», με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου, ανεβάζει κι άλλο την ένταση με μουσικές αναμετρήσεις γεμάτες πάθος και δυναμισμό.

Οι έντεκα διαγωνιζόμενοι που συνεχίζουν να κυνηγούν το όνειρό τους στο «X Factor», είναι έτοιμοι να μας εντυπωσιάσουν με τις ερμηνείες τους μέσα από εμπνευσμένες σκηνικές παρουσιάσεις. Στόχος τους να πάρουν το εισιτήριο για το επόμενο live show, να έρθουν πιο κοντά στο έπαθλο-ρεκόρ αλλά και να δώσουν τη νίκη στην ομάδα του κριτή-μέντορά τους.

Ο Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, θα ζήσουν για άλλη μία φορά την αγωνία της διαδικασίας και θα αντιμετωπίσουν τα δικά τους διλήμματα. Ο Ηλίας Ψινάκης θα βρίσκεται και πάλι δίπλα στην κριτική επιτροπή για να κάνει τα καυστικά του σχόλια αλλά και να δώσει ασυλία σε έναν από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Τι θα δούμε αυτή την Κυριακή στο X-Factor

  • Από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, οι Γίναμε, ο Γιάννης Ονησιφόρου και ο Μίλτος Χαρόβας
  • Από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, η Κατερίνα Λαζαρίδου και ο Κωνσταντίνος Ντάσιος
  • Από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, η Εβελίνα Κατσιάκου και ο Χρήστος Αδαμόπουλος
  • Από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, ο JCJO, η Έλενα Παναγιωτίδου και ο Θάνος Λάμπρου

Ποιοι διαγωνιζόμενοι θα προχωρήσουν στα επόμενα live shows και ποιοι κριτές-μέντορες θα καταφέρουν να διατηρήσουν τις ομάδες τους αλώβητες χωρίς απώλειες;

Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στους τηλεθεατές, οι οποίοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία στο www.xfactorgreece.gr και στο mobile app του MEGA.

H Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος μεταφέρουν τον παλμό και την αγωνία από το backstage.

«X FACTOR» Το 4ο live show έρχεται την Κυριακή 19 Ιουνίου, στις 21:00 στο MEGΑ

Η απάντηση του Ανδρέα Γεωργίου στα σχόλια που δέχθηκε για το X-Factor

Στο παρελθόν είχατε δεχτεί αντίστοιχες προτάσεις;

Ναι αλλά αισθανόμουν ότι δεν ήταν τότε η κατάλληλη στιγμή. Τώρα αισθάνομαι πιο ώριμος, πιο ικανός να αναλάβω ένα τέτοιο project φυσικά με τη βοήθεια όλης της ομάδας.

Την κριτική τη φοβάστε;

Ανυπομονώ και για αυτό. Ποτέ δεν με έριξε η κακή κριτική. Ξέρω ότι θα υπάρξει και είναι φυσικό να υπάρξει. Είναι κάτι καινούργιο αυτό που αναλαμβάνω. Και λάθη θα κάνω και στον αέρα θα γίνουν διάφορα, είμαι σίγουρος. Η κριτική είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα διαβάζω όλα ειδικά στην αρχή μιας δουλειάς.

Δεν ήταν λίγοι που αναρωτήθηκαν “Γιατί ο Γεωργίου; Υπάρχουν τόσοι παρουσιαστές με εμπειρία”. Τι απαντάτε;

Το X Factor όπως έχει στηθεί είναι μια καινούργια τηλεοπτική πρόταση και η κριτική επιτροπή είναι μια νέα πρόταση. Συνεπώς, ακόμα και αν δεν ήμουν εγώ στην παρουσίαση και ήταν κάποιος που δεν έχουμε ξαναδεί θα σκεπτόμουν “Ωραίο, είναι κάτι καινούργιο”.

«Αν υπήρχε το στοιχείο του εγκλεισμού δεν θα το συζητούσα καν. Έχω δει ανθρώπους να εκτίθενται ανεπανόρθωτα σε τέτοια παιχνίδια και είναι ένα είδος που δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο. Δεν θα το έκανα ποτέ» αναφέρει.

Θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν Η Γη της Ελιάς;

«Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά ναι, θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν. Έχουμε ένα πολύ ανατρεπτικό φινάλε για φέτος που θα συμμετέχει όλο το καστ. Όμως για να μην υπάρξουν διαρροές, θα κρατήσουμε αυτές τις τελευταίες σκηνές ως επτασφράγιστο μυστικό, ακόμα και για τους ηθοποιούς».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Νέα αρχή για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Με αυτό το κανάλι έχει δώσει τα χέρια

Ριζικές αλλαγές στο Καλό Μεσημεράκι - Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά έχει αποχωρήσει εδώ και δύο εβδομάδες