Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία από τις τρεις σειρές που θα απολαύσουμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου είναι η «ΣτΟργή» με τη Μαρία Ναυπλιώτου. Ένα δυνατό καστ και ένας εξίσου έμπειρος σκηνοθέτης υπόσχονται να μας μυήσουν στις ζωές ανθρώπων που βίωσαν την οργή των δικών τους.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η «ΣτΟργή» έχει ξεκινήσει γυρίσματα εδώ και καιρό και αναμένεται να προσελκύσει τα βλέμματα των τηλεθεατών το ερχόμενο φθινόπωρο. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει με αμείωτο ρυθμό αφού στόχος είναι το μεγαλύτερο μέρος των επεισοδίων να είναι έτοιμο το φετινό καλοκαίρι.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει η προετοιμασία της νέας σειράς, σημειώθηκαν δύο ηχηρές αποχωρήσεις, ενώ μαζί με το κομμάτι της μυθοπλασίας του, ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει και ένα ριάλιτι που θα φέρει πολλές αντιδράσεις.

Δύο αποχωρήσεις από τη «Στοργή» στον ΣΚΑΪ

Και ενώ στην αρχή είχε γίνει γνωστό πως στο καστ θα είναι και ο Αρης Λεμπεσόπουλος με τον οποίο μάλιστα η Μαρία Ναυπλιώτου είχε συνεργαστεί στη σειρά «Η αίθουσα του θρόνου» πριν πολλά χρόνια, άρα η χημεία μεταξύ τους ήταν δεδομένη, ο ηθοποιός κατέστησε γνωστό πως δεν θα καταφέρει να πάρει μέρος στη νέα αυτή ελπιδοφόρα παραγωγή. Ο λόγος ήταν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν θα του άφηναν χρόνο να αφιερωθεί και στα γυρίσματα της «ΣτΟργής» και έτσι τη θέση του πήρε ο Νίκος Καραθάνος.

Στοργή ηθοποιοί

Μετά όμως από τη δική του αποχώρηση, ήρθε ακόμα μία να προστεθεί στη σειρά που προς το παρόν δεν έχει προλάβει να συστηθεί στο κοινό. Και αυτή είναι της Ολγας Μαλέα που θα σκηνοθετούσε τη σειρά αλλά, όπως εκ των υστέρων συνειδητοποίησε, δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στα χρονοδιαγράμματα, άρα τη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Χρίστος Γεωργίου.

Κατά τα άλλα το καστ της σειράς παραμένει όπως το έχουμε «διαβάσει» ξανά και ξανά κατά καιρούς. Εκτός από τη Μαρία Ναυπλιώτου, θα πρωταγωνιστούν οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Γιολάντα Μπαλαούρα, Βασίλης Μηλιώνης, Μέγκυ Σούλι, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ιωάννης Παπαζήσης, Βασιλική Tρουφάκου, Αναστασία Παντούση, Αλέκος Συσοβίτης, Λένα Παπαληγούρα, Δέσποινα Γιαννοπούλου και Νίκος Καραθάνος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Επιστρέφει η Elif στο Star - Σε ποια ζώνη θα προβάλλεται

Πολλά χιλιάρικα το μήνα - Το «κασέ» των ηθοποιών του Σασμού