Τα πάνω κάτω φαίνεται πως θα έρθουν με τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΪ, καθώς ο σταθμός του Φαλήρου ετοιμάζεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στα πρόσωπα που στελεχώνουν τόσο το ενημερωτικό όσο και το ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα πρόκειται να αποχωρήσουν καθώς η συνεργασία τους με το κανάλι φτάνει στο τέλος της. Μάλιστα κάποιες φήμες θέλουν τον παρουσιαστή να επιστρέφει στην ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου.

Ποια παραμένει στον ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Καλύτερα δε Γίνεται, ένα πρόσωπο της εκπομπής Όλα Γκουντ φαίνεται πως έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στον σταθμό και αυτή δεν είναι άλλη από την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η δημοσιογράφος θα παραμείνει στο Φάληρο και την επόμενη σεζόν, ωστόσο δεν είναι γνωστό ποιος θα είναι ο ρόλος της και σε ποια εκπομπή θα την βλέπουμε.

Τι είχε αναφέρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το τηλεοπτικό μέλλον του Γκουντάρα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η φετινή τηλεοπτική σεζόν και οι περισσότεροι παρουσιαστές έχουν ήδη υπογράφει την μετεγγραφή τους ή την παραμονή τους στα κανάλια. Ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι που ακόμα ακροβατούν ανάμεσα σε σταθμούς.

Ο ΣΚΑΙ έχει τραβήξει την προσοχή για πολλούς λόγους, καθώς έχει αποφασίσει να κάνει μια σοβαρή αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα του. Ενώ έχουν ξεκινήσει τα σενάρια που θέλουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα να παίρνουν τον δρόμο προς το Φάληρο.

Το πρωί της Τετάρτης 25/5 ο Ανδρέας Μικρούτσικος έσκασε την μεγάλη βόμβα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει που θα υπογράψει ο Γκουντάρας.

«Εδώ θα έρθει ή στην ΕΡΤ» δήλωσε υπονοώντας την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Εδώ; Ξέρεις κάτι;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Εδώ σε μία από τις θέσεις θα έρθει» επέμεινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο προς το παρόν για το μέλλον του ζευγαριού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποχωρεί από τον Σασμό και κλείνει σε άλλη σειρά του ALPHA

Αποκλειστικό: Love Island και... μυθοπλασία - Το πλάνο του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν