Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πάνω από 1.000 άτομα από την Ελλάδα και το εξωτερικό έψαξαν και βρήκαν στις αποθήκες και τα πατάρια τους, αντικείμενα παλιά, οικογενειακά κειμήλια και αναμνηστικά που φύλαγαν εδώ και χρόνια για το Cash or Trash. Μάλλον ήρθε η ώρα να τα πουλήσουν και γιατί όχι να... πλουτίσουν.

Ηρθε δηλαδή η ώρα να τα εκθέσουν στο «Cash or trash» και να ανακαλύψουν την πραγματική τους αξία. Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πηγές, μέχρι στιγμής στη διαδικασία του pre casting, οι υπεύθυνοι της εκπομπής έχουν δει μικρά και μεγάλα αντικείμενα, άλλα αξίας και άλλα απλά συλλεκτικά, από τον ελληνικό κινηματογράφο, μέχρι και ταινίες του Χόλιγουντ που είχαν μείνει ξεχασμένες στο ντουλάπι, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του Asia Express.

Ολα κρύβουν μια προσωπική ιστορία που θα δούμε όταν ξεκινήσει η προβολή του πρότζεκτ, προς τα τέλη Μαΐου. Η εκπομπή θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο, κατά πάσα πιθανότητα στην prime ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού. Αυτές τις μέρες η παραγωγή οργανώνεται, γίνονται οι πρώτες εκτιμήσεις και αρχές του επόμενου μήνα ξεκινούν τα γυρίσματα στο αναπαλαιωμένο κτίριο του Ιδρύματος Σπύρου Λοβέρδου, με τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη, που έχει διακριθεί για την πλούσια εμπειρία της στον τομέα των παλιών αντικειμένων.

Στις δημοπρασίες όμως που θα εξελίσσονται δεν θα είναι μόνη. Στο πλευρό της θα έχει τον εκτιμητή που θα αποκαλύπτει την πραγματική αξία κάθε αντικειμένου αλλά και τους επίδοξους αγοραστές που θα προσπαθούν να κάνουν δικό τους ό,τι επιθυμούν.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Cash or Trash

Όπως βλέπουμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει, το νέο show του Star, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (21/5).

Σπέσιαλ επεισόδια με επώνυμους παίκτες

Μεταξύ άλλων, το STAR δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δούμε, κάποια στιγμή στο μέλλον, και επεισόδια όπου στις θέσεις των παικτών που θέλουν να απαλλαγούν από κάποια παλιά αντικείμενα να είναι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz. Αλλωστε παντού κρύβονται «θησαυροί»... Αυτό όμως θα το δούμε να εξελίσσεται σε βάθος χρόνου, σε κάποιο special επεισόδιο του πρότζεκτ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανακοίνωση του Mega για την Αγγελική Νικολούλη - Εξελίξεις με το Φως στο Τούνελ

ALPHA: Μεγάλη αναστάτωση για τα «Ψέματα» - Γιατί "κόπηκε" το χθεσινό (12/5) επεισόδιο