Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο «Πιο Αδύναμος Κρίκος» δεν πρόκειται να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ και το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα αυτή την Παρασκευή (13/5), γνωρίζει ήδη το πρόγραμμα που θα πάρει τη θέση του.

Από τον Αδύναμο Κρίκο στο... The Price is Right

Ένα τηλεπαιχνίδι από τα παλιά φαίνεται πως θα επανέλθει τηλεοπτικά, αυτή τη φορά μέσα από τη μικρή οθόνη του ΣΚΑΪ. O πρωτότυπος τίτλος του είναι «The price is right» κι έκανε ντεμπούτο στην Αμερική το... 1972. Μάλιστα μέχρι σήμερα σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες αφού ανανεώνεται συνεχώς. Αν σας θυμίζει κάτι δεν κάνετε λάθος. Το πρόγραμμα προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 το 1991 με παρουσιαστή τον Ηλία Μπενέτο.

The Price is Right ΣΚΑΙ

Ο ΣΚΑΪ λοιπόν επεξεργάζεται την ιδέα να το εντάξει στο πρόγραμμά του προκειμένου να αντικαταστήσει τον «Πιο αδύναμο κρίκο» που δεν θα συνεχίσει την προβολή του στο κανάλι του Φαλήρου. Ομως το τηλεπαιχνίδι με τον Τάσο Τρύφωνος δεν είναι και τόσο... αδύναμο καθώς η εταιρεία παραγωγής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΕΡΤ ώστε τη νέα χρονιά να το παρακολουθούμε στη δημόσια τηλεόραση με τον ίδιο παρουσιαστή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: Η νέα σειρά του ALPHA που θα «σπάσει» ταμεία

Πήραν ήδη το πράσινο φως - Οι εκπομπές που θα βλέπουμε και την επόμενη σεζόν