Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του Mega, The Chase, που ήδη από πέρυσι κατάφερε να καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές σε όλη την Ελλάδα, επέστρεψε φέτος με ακόμη περισσότερα επεισόδια μιας και από εχθές (12/11) ξεκίνησε να προβάλλεται και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η Μαρία Μπεκατώρου, με τη δυναμική της παρουσία, συντονίζει το ανατρεπτικό κυνήγι γνώσεων ανάμεσα σε παίκτες και Chasers επτά ημέρες την εβδομάδα, γιατί το παιχνίδι δεν σταματά ποτέ.

Η τηλεθέαση που έκανε χθες (12/11) το The Chase

Μαρία Μπεκατώρου The Chase

Στην άτυπη "πρεμιέρα" του λοιπόν στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, το The Chase βρέθηκε απέναντι σε πολύ δυνατά προγράμματα και κατάφερε να σημειώσει κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 11,2% (8,9 - 10,4 - 12,1 - 11,5 - 13,1).

Απογευματινή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Happy traveller 6,5
  • MEGA: The Chase 11,2
  • OPEN: Εικόνες (Ε) 6,8
  • STAR: Cash ot trash 13,6
  • ΕΡΤ: Πες τη λέξη 3,0
  • ΣΚΑΙ: Γλυκάνισος 8,8
  • ALPHA: Το σόι σου (Ε) 13,1

**Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου για το Chase

Εσένα ποια είναι πλέον τα αγαπημένα σου στοιχεία στο παιχνίδι;

Μου αρέσουν όλα γιατί όλα έχουν ενδιαφέρον και νομίζω ότι γι’ αυτό το έχει αγαπήσει ο κόσμος. Είναι ένα παιχνίδι που από την αρχή μέχρι το τέλος δεν πλήττεις καθόλου. Δεν έχουμε δηλαδή κενά. Είναι ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι, δεν βαριέμαι. Μου αρέσει πάρα πολύ η πρώτη γνωριμία με τους παίκτες μου, γιατί μου αρέσει και ως προσωπικότητα να γνωρίζω καινούργια πρόσωπα. Αγωνιώ να τα πω πάρα πολύ γρήγορα για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν πολλά χρήματα. Μου αρέσει μετά η αγωνία που έχουμε, ειδικά με τον πρώτο παίκτη, γιατί ούτε εγώ ξέρω ποιος είναι ο chaser. Πάντα μου αρέσει να κοιτάω την αντίδραση του παίκτη, γιατί κάποιοι έχουν προτιμήσεις. Και φυσικά μου αρέσει πάρα πολύ ο τελικός. Ειδικά όταν έχει τρομερή αδρεναλίνη, έχουν φτάσει οι παλμοί οι δικοί μου στο κόκκινο. Πωρώνομαι πάρα πολύ και στενοχωριέμαι όταν παίκτες δυνατοί δεν τα καταφέρνουν περάσουν τον τελικό παρά μία ερώτηση.

Και στον τελικό που χάνουν για μία ερώτηση;

Τρελαίνομαι. Κι αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον. Γιατί κάθε μέρα δεν είναι ίδια και κάθε παιχνίδι δεν είναι ίδιο. Όπως επίσης και οι μέρες των chasers δεν είναι ίδιες. Δηλαδή υπάρχουν φορές που οι chasers μπλοκάρουν. Έχουν πάρα πολύ άγχος κι αυτοί στον τελικό γιατί είναι αυτός ο χρόνος που πιέζει και στόχος τους είναι να κερδίσουν. Ειδικοί αυτοί οι άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη γνώση, θεωρούν ότι είναι το μεγάλο τους ατού γενικά σε όλα τα επίπεδα και στο παιχνίδι αγχώνονται. Και θέλουν να αποδείξουν πράγματα στους εαυτούς τους. Έχουν επενδύσει σε αυτό. Όταν ένας άνθρωπος σπουδάζει και μαθαίνει όλη του τη ζωή, πάει να πει ότι έχει μια ωραία εμμονή με αυτό, ναι μια σχέση ζωής και θέλει να αποδείξει μάγματα. Όπως είναι οι καλοί μαθητές στο σχολείο που τρελαίνονται όταν δεν πάνε καλά σε ένα διαγώνισμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The Chase: Πασίγνωστη παρουσιάστρια έκανε "ντου" στο παιχνίδι! "Έμεινε "κάγκελο" η Μαρία Μπεκατώρoυ

The Chase: Πιο "λαμπερή" από ποτέ στην πρεμιέρα - Ανακοίνωσε τις αλλαγές στο μεγάλο έπαθλο του νικητή