Από Έπη Τρίμη

Το επιτυχημένο δημοσιογραφικό δίδυμο Ιορδάνη Χασαπόπουλου Ανθής Βούλγαρη στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία ώρα Mega» έχει κατακτήσει τη ζώνη της πολύ πρωινής ενημέρωσης καθώς κατάφερε να σαρώσει για ακόμη μια φορά σε νούμερα τηλεθέασης. «Η ενημέρωση δεν σταματά ποτέ στο MEGA» έχει δηλώσει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. «Θέλουμε να συμμετέχει ο κόσμος και να είμαστε δίπλα στα προβλήματά τους» έχει επίσης δηλώσει η Ανθή Βούλγαρη. (Ο λόγος που ζήτησε συγνώμη η Ανθή Βούλγαρη στο τηλεοπτικό κοινό).

Η τηλεθέαση της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega»

Η εν λόγω εκπομπή κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που επιζητούν να πληροφορηθούν για όσα διαδραματίζονται καθημερινά. Η επικαιρότητα παρουσιάζεται όπως πραγματικά συμβαίνει με σχολιαστές στο πάνελ και πρωταγωνιστές της καθημερινότητας που σχολιάζουν εμπεριστατωμένα όσα συμβαίνουν και ταλανίζουν τον μέσο πολίτη.

Η «Κοινωνία ώρα Mega κατάφερε για ακόμη μία φορά να κατακτήσει την πρωτιά στην νωρίς το πρωί , σημειώνοντας κατά μέσο όρο στο γενικό σύνολο 23%

Η τηλεθέαση της Τρίτης νωρίς το (8/11)

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 19,6
  • ΣΚΑΙ: Πρώτη εικόνα 15,2
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 14,1
  • OPEN: Ανοιχτή επικοινωνία 5,9
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 6,6
  • EΡΤ: Συνδέσεις 7,6
  • ALPHA: Happy Day 17,7
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 23,0
  • MEGA: Mega Καλημέρα 12,4

*Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Η καριέρα, το έμφραγμα και το «παράπονα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

«Εγώ και η Ανθή, όταν ξεκινήσαμε, είπαμε σε όλους καλή επιτυχία. Κανείς δεν μας είπε καλή επιτυχία. Κανείς. Έναν έναν τους λέγαμε καλή επιτυχία. Δεν το παίρνω προσωπικά», είχε δηλώσει ο έγκριτος δημοσιογράφος.

Στην Μαρία Παπαϊωάννου όπου είχε παραχωρήσει συνέντευξη είχε πει: «Ίσως κάποια πράγματα να μην τα έκανα με τον ίδιο τρόπο. Όταν θέλεις όμως να κάνεις καριέρα, είναι δύσκολο να πεις “θα βάλω όρια” ή “θα δουλέψω λιγότερο...»

Στη συνέχεια είχε αποκαλύψει για την υγεία του και το έμφραγμα που υπέστη: «Ήταν παραμονή Χριστουγέννων και μόλις είχα τελειώσει την εκπομπή. Είχα μια δυσφορία και δεν μπορούσα να περπατήσω. Σκέφτηκα να πάω να κάνω εξετάσεις γιατί ετοιμαζόμουν να φύγω για Ξάνθη. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, μου είπαν ότι πέρασα έμφραγμα χωρίς να το καταλάβω. Η καρδιά είναι η αρρώστια των δημοσιογράφων. Η δουλειά μας έχει πολύ άγχος. Αυτή η περιπέτεια ήταν ένα μεγάλο καμπανάκι. Μου άλλαξε πολλά στον τρόπο που συμπεριφέρομαι και δουλεύω. Είδα αλλιώς τη ζωή».

Όσον αφορά το πώς βλέπει ο κόσμος τους δημοσιογράφους είχε δηλώσει: « Όταν παλιότερα έκανα το “Mega Σαββατοκύριακο”, ήταν η περίοδος των μνημονίων. Τότε οι δημοσιογράφοι ήμασταν τα μαύρα πρόβατα.

Ο κόσμος ήθελε να εκτονωθεί κάπου. Σου έλεγαν “ως πότε θα λες αυτές τις ειδήσεις; Ως πότε θα κόβονται οι συντάξεις; Γιατί δεν βρίζεις τον πολιτικό που έχεις μπροστά σου;”. Σε πολλά δεν μπορείς να απαντήσεις. Εγώ έχω το προφίλ του ανθρώπου που δεν μαλώνει, ούτε δημιουργεί εντάσεις. Είμαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας κι ο κόσμος το εισπράττει. Αν κάποιος λοιπόν είναι πολύ θυμωμένος, δεν του απαντάω εκείνη τη στιγμή. Ένα μεγάλο μέρος των μηνυμάτων που λαμβάναμε παλιότερα στην εκπομπή ήταν “φέρνετε εκεί αυτούς τους αλήτες, τους πολιτικούς, γιατί δεν τους βρίζετε;”. Δηλαδή κανονικά με το που έμπαινε ο πολιτικός στο στούντιο έπρεπε να του ρίχνεις δυο χαστούκια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (8/11): Σασμός ή Γη της Ελιάς; «Ζαλάδα» με τα εντυπωσιακά νούμερα της prime time

Τεράστια διάκριση για το Maestro - Στο Netflix η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη