Από Πέννυ Μαστοράκου

Εδώ και κάποιες μέρες, μία εκ των παρουσιαστών του Κοινωνία Ώρα Mega, η Ανθή Βούλγαρη, έλειπε από το πλατό και την εκπομπή για αρκετές μέρες εξαιτίας ενός θέματος υγείας, και αισίως το πρωί της Τρίτης 8/11 επέστρεψε και πάλι στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, και στο πλάι του Ιορδάνη Χασαπόπουλου (δείτε εδώ όσα είχε πει ανακοινώνοντας την απουσία της).

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε λουμπάγκο, κάτι που την ταλαιπώρησε ιδιαίτερα και την κράτησε μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Τα πρώτα λόγια της Βούλγαρη μετά την επιστροφή της στο Κοινωνία Ώρα Mega

«Είναι μια καρμική σχέση. Δε μπορώ να ξυπνάω χωρίς τον Χασαπόπουλο. Ευχαριστώ για αυτή την ωραία υποδοχή. Να λείπω πιο συχνά, να δείχνετε πως με αγαπάτε. Θα σας ζητήσω συγγνώμη, θα βγάλω την εκπομπή στο σκαμπό σήμερα, αλλά δείτε, τα πάω πολύ καλύτερα, μπορώ να κινηθώ γύρω γύρω» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Όσα είχε αναφέρει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για την κατάσταση της

Και πάλι μόνος εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής (4/11) ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, καθώς η συμπαρουσιάστριά του, Ανθή Βούλγαρη αναγκάστηκε να μείνει στο σπίτι μετά από λουμπάγκο που υπέστη.

«Όπως βλέπετε και σήμερα η κ. Ανθή Βούλγαρη δεν είναι μαζί μου, γιατί όταν μιλάει ο άντρας του σπιτιού δεν ακούει η κ. Βούλγαρη. Όταν δεν ακούει η κ. Βούλγαρη αυτά παθαίνει κάποιος. Και σήμερα δεν θα είναι μαζί μας, περαστικά να της ευχηθούμε. Όταν υποφέρει κάποιος δεν μπορείς να πεις και τίποτα περισσότερο. Της τα έλεγα, αλλά εν πάση περιπτώσει», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Λίγο αργότερα όμως, η Ανθή Βούλγαρη τηλεφώνησε στην εκπομπή προκειμένου να ευχηθεί στον συμπαρουσιαστή της, λέγοντας: «Άμα σε πιάσει το λουμπάγκο… Είμαι σαν τελικό σίγμα. Είμαι με ενέσεις από χθες. Ήρθε ο γιατρός στο σπίτι, δεν μπορώ να κουνηθώ. Θα είμαι μαζί σου μέχρι τα διακόσια, μην ανησυχείς».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κανείς δεν μας είπε...» - Το "παράπονο" του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για τους ανταγωνιστές του

Με υψηλές ταχύτητες το Mega - Το πρόγραμμα που έκανε 25,6% χθες (31/8)