Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης συνεχίζει με τον Τροχό της Τύχης για 9η συνεχόμενη χρονιά και ήδη από το ξεκίνημα της σεζόν, το κοινό έδειξε την αμέριστη αγάπη του σε ένα από τα μακροβιότερα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης.

Η τηλεθέαση του Τροχού της Τύχης και του Πέτρου Πολυχρονίδη

Πέτρος Πολυχρονίδης τηλεθέαση

Ο αγαπημένος παρουσιαστής έκανε και πάλι τη διαφορά το απόγευμα της Τρίτης (8/11) μιας και κατάφερε να σημειώσει κατά μέσο όρο στο γενικό σύνολο 19,3% (10,5 - 20,8 - 21,9 - 21,4 - 22,2), αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια που παίζονται τα τελευταία χρόνια!

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Τρία Μίλια 10,2
  • ANT1: 5X5 16,5
  • STAR: Τροχός της τύχης 19,3
  • MEGA: The Chase 9,4
  • ALPHA: Deal 16,2
  • EΡΤ: Ο πιο αδύναμος κρίκος 3,3
  • Open: Έρωτας Φυγάς 11,4
  • ΣΚΑΙ: Ο Δήμος απ' τα Τρίκαλα 6,4
  • ΣΚΑΙ: Άγρια Γη 11,1

**Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Πολυχρονίδη για τον Τροχό και τα δημοσιεύματα που τον ενόχλησαν

«Ο “Τρόχος της τύχης” δεν είναι η δουλειά μου είναι η μέρα που έρχομαι και περνάω το ρεπό μου από τις άλλες δουλειές μου. Μετά από 1.600 επεισόδια έχω άγχος, οι μέρες που έχω γύρισμα για τον “Τροχό” είναι οι καλύτερες της ζωής μου”», είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης και πρόσθεσε: «Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλα τα κορίτσια γελάω καμιά φορά που διαβάζω διάφορα για τα προηγούμενα. Γελάω όταν διαβάζω τίτλους “γιατί δεν μιλιέται σήμερα με την Τζούλια Νόβα; Οι λόγοι του χωρισμού τους”. Πρώτον δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι. Αλλά είναι αυτοί οι μεγάλοι τίτλοι, που δημιούργησαν πρόβλημα στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Χώρισε ο Πολυχρονίδης και δείτε το νέο του κορίτσι. Η γιαγιά μου ήταν έντρομη, παιδί μου γιατί χώρισες την Κατερίνα; Όχι της λέω γιαγιά δεν είναι έτσι. Μην διαβάζεις τα πάντα».

Για το “Asia Express” είπε: «Είναι η μεγαλύτερη και δυσκολότερη παραγωγή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Εξαιτίας αυτών που έπαθαν από εμένα οι παίκτες παίζει να μη με συμπαθούν. Δεν έκανα ραντεβού για να αναλάβω την πρωινή ζώνη. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Είμαι πολύ κακός για να κάνω πρωινό δεν θα το δοκιμάσω ποτέ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πήγαινα σπίτι μου κάθε Τρίτη!» - Ο Πέτρος Πολυχρονίδης εξομολογείται όσα οδήγησαν στο διαζύγιο με την σύζυγό του

Asia Express - αποκλειστικό: Οι μέρες του Πέτρου Πολυχρονίδη και της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην Ασία