Από TV24 Team

Το βράδυ της Τετάρτης 2/11 η σειρά Αυτή η νύχτα μένει κυριάρχησε ως η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών με ποσοστό 24,5% στο δυναμικό κοινό, 25,2% στο σύνολο και 1.724.000 τηλεθεατές να παρακολουθούν έστω για ένα λεπτό. Το twitter πήρε φωτιά και το διαδίκτυο γέμισε με σχόλια και ατάκες των αγαπημένων χαρακτήρων της σειράς >(δείτε εδώ τι γράφτηκε).

Ερμηνείες δυνατές, ανθρώπινες, γεμάτες συναίσθημα από μοναδικούς πρωταγωνιστές, μάγεψαν το τηλεοπτικό κοινό.

Η πίκρα του Γιώργη όταν δεν πηγαίνει η Νίτσα στο ραντεβού τους, ο ανεξέλεγκτος θυμός του Χρήστου όταν οι κόρες του ξεκλειδώνουν το απαγορευμένο δωμάτιο, το νοιάξιμο, η καθαρή αγάπη της Νίτσας για την κολλητή της, ο φόβος και η απελπισία στα μάτια της Ζέτας που νιώθει ότι δεν υπάρχει μέρος να κρυφτεί, το πάθος στο φιλί της με τον Στρατή, η απόγνωση της Μαρίνας.

Οι ήρωες της Νύχτας κουβαλούν το παρελθόν και τα μυστικά τους και αναζητούν τη λύτρωση. Ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες πίκρα, πόνο αλλά και ελπίδα και δίψα για ζωή, εξαιρετικοί πρωταγωνιστές, δυνατές ερμηνείες και πανδαισία συναισθημάτων, αυτή είναι η Νύχτα που ήρθε για να μείνει.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, Δευτέρα 7/11

Η εμφάνιση του Χρήστου στο μαγαζί προμηνύει μια νύχτα τρέλας. Η Εύη και η Φωτεινή, μετά τον καυγά με τον πατέρα τους, βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι της Βρεττώς, όπου ξυπνούν αναμνήσεις από το παρελθόν της Μαρίνας. Μια απερισκεψία του Μίλτου τον οδηγεί στον σταθμό της χωροφυλακής και τον φέρνει για ακόμα μια φορά σε ρήξη με τον πατέρα του.

Η Ζέτα παρεξηγεί την παράξενη συμπεριφορά του Στρατή και θυμώνει μαζί του. Μόνο ο Χρήστος μοιάζει αποφασισμένος να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο το σκοτάδι που έχει σκεπάσει τη ζωή του. Ο Στρατής δέχεται την πρόκληση, καθώς ανάμεσα στα σπασμένα πιάτα και τα λουλούδια που πέφτουν σα βροχή οι σχέσεις όλων των ηρώων φθάνουν στα άκρα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φωτογραφίες απόδειξη: Όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες της σειράς Αυτή η νύχτα μένει

«Ήμουν 19 χρονών» - Ηθοποιός από τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' εξομολογείται την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη