Από Ελένη Μήτση

Είναι πολλές και διαφορετικές οι επιλογές για όσους παρακολούθησαν την prime time ζώνη το βράδυ της Πέμπτης 20/10, καθώς τόσο οι σειρές ανά τα κανάλια είναι πολλές, όπως όμως υπήρχε η προβολή ταινίας και εκπομπής.

Έτσι λοιπόν, οι τηλεθεατές μοιράστηκαν ανάμεσα σε όλα αυτά τα προγράμματα, ωστόσο αν λάβουμε υπόψιν τα προγράμματα των ΑΝΤ1 και Alpha μεταξύ 8 και 9 μ.μ, τα νούμερα τηλεθέασης αποτυπώνουν το εξής.

Πρώτο ήρθε το Ράδιο αρβύλα με 18,9% (16,0 15,5 19,7 24,3) ενώ η σειρά Παράδεισος των κυριών έφτασε το 16,7% (15,1 15,7 16,7 19,1). Συνεπώς, ανάμεσα στη μυθοπλασία, που είναι άπλετη υπάρχει ανάγκη και για σατιρικές εκπομπές, όπως οι Αρβύλα, οι οποίοι είναι πολύ συγκεκριμένοι στις τοποθετήσεις τους για άλλα τηλεοπτικά προϊόντα.

Η τηλεθέαση του σημείωσε ο Παράδεισος των κυριών και το Ράδιο Αρβύλα την Πέμπτη 20/10

Prime time

 • ΑΝΤ1: Ράδιο Αρβύλα 18,9
 • ΑΝΤ1: Ποιος Παπαδόπουλος (Ε) 9,1
 • ANT1: Έτερος Εγώ 9,2
 • OPEN: Η δική μας οικογένεια 3,1
 • OPEN: Το μυστικό της Άνταλάιν 4,4
 • ALPHA: Ο Παράδεισος των Κυριών 16,7
 • ALPHA: Σασμός 278
 • STAR: Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού 7,1
 • ΣΚΑΙ: Μαριχουάνα Στοπ 5,6
 • MEGA: Η γη της Ελιάς 20.0
 • MEGA: Maestro 28,2
 • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 2,5
 • ΕΡΤ: Η επιστροφή του Φαντομά 1.9

Σούπερ αποκλειστικό για τον Παράδεισο των κυριών

Μπορεί στο 20/10 επεισόδιο της σειράς "Ο παράδεισος των Κυριών" να αποκαλύπτεται ένα μεγάλο μυστικό (δείτε εδώ περισσότερα) αλλά σε αυτά που έπονται, θα δούμε ακόμα πιο συγκλονιστικές σκηνές! Όπως γράφει χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Γαρνέλη στο περιοδικό Tv24, ο κλοιός στενεύει γύρω από τον αστυνόμο Θανάση Χρηστίδη καθώς οι πιο στενοί του άνθρωποι από το προσωπικό κι επαγγελματικό του περιβάλλον, είναι εκείνοι που θα τον βάλουν πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Ο Σωτήρης, μετά την επίσκεψή του στον Παράδεισο, αρχίζει να ενώνει κάποια κομμάτια του παζλ και καταφέρνει να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στη λύση της υπόθεσης. Πλέον είναι σχεδόν σίγουρος ότι ο Θανάσης είναι εκείνος που εμπλέκεται στη δολοφονία του Αριστείδη, αλλά πρέπει να βρει αποδείξεις. Ο Θανάσης, από την άλλη, δεν αφήνει σε ησυχία τη Μιράντα, που την επισκέπτεται συνέχεια στο σπίτι της.

Η κοπέλα, σε απόγνωση πια, αποζητά τη συμβουλή της μάνας της. Η κυρία Γιαννούλα αποφασίζει να της στείλει βοήθεια, η οποία επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για τη Μιράντα καθώς δεν είναι άλλη από τη Ματούλα που είναι άσχημα χτυπημένη.

Η γυναίκα τού Χρηστίδη πηγαίνει στην αστυνομία και τον καταγγέλλει τόσο για τη δική της κακοποίηση όσο και για της Μιράντας. Οι δύο γυναίκες τώρα αγωνιούν για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ομως Χρηστίδης το μαθαίνει, βρίσκει τη γυναίκα του και αφού τη χτυπάει βάναυσα, την απειλεί και την αναγκάζει να πάει στο τμήμα και να πάρει πίσω την κατάθεσή της.

=Ο Χρηστίδης στην φυλακή παραδεισος των κυριων

Ο Σωτήρης μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας του Πάρη και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο. Πηγαίνει να βρει τον νεαρό κι εκείνος καταγγέλλει ότι αυτός που αποπειράθηκε να τον σκοτώσει δεν είναι άλλος από τον Θανάση. Ο αστυνόμος Χρηστίδης μπαίνει σε σοβαρούς μπελάδες. Ο Σωτήρης δεν χάνει λεπτό και πηγαίνει στο σπίτι της Ματούλας. Αυτή η επίσκεψη επιφυλάσσει εκπλήξεις και στους δύο. Η μεν Ματούλα μαθαίνει ότι ο άντρας της κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας και ο Γιαμαλής για το τι κάνει ο ανώτερός του τόσα χρόνια στη γυναίκα του και ποιο είναι το ποιόν του. Όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, η τύχη του Χρηστίδη σταματάει κάπου εδώ αφού συλλαμβάνεται. Το ερώτημα είναι όμως αν η σύλληψή του θα φέρει το τέλος στην εγκληματική του δράση ή αν τώρα ανοίγει ο ασκός του Αιόλου που θα συμπαρασύρει κι άλλους στην καταστροφή. Γιατί ο αστυνόμος αν ξέρει κάτι να κάνει καλά, αυτό είναι να εκβιάζει κι έχει γνωριμίες που δεν θα τις αφήσει ανεκμετάλλευτες.

Μην χάσετε το περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα αύριο, Παρασκευή 21/10

**Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ποιοι βγήκαν πρώτοι και ποιοι τελευταίοι - Η τηλεθέαση της Πέμπτης (20/10)

Maestro: Δεύτερο επεισόδιο για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Τι τηλεθέαση έκανε (20/10)