Από Έφη Εκίζογλου

Η μάχη που δίνεται καθημερινά στην prime time ζώνη (δείτε εδώ την τηλεθέαση για τα προγράμματα που έπαιξαν όλη την ημέρα) είναι σκληρή και δύσκολη. Όσον αφορά, τώρα, το βράδυ της Τετάρτης 19/10 υπήρξε μεγάλη κόντρα μεταξύ των σταθμών με την μυθοπλασία να αριστεύει για ακόμα μια φορά!

Συγκεκριμένα, ο Σασμός κατάφερε να κάνει στο δυναμικό κοινό (18-58) 27,6% και στο γενικό 27,8%! Εντυπωσιακά ήταν βέβαια και τα ποσοστά των τηλεθεατών που παρακολούθησαν την συγκεκριμένη σειρά, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη χρονιά που πάει "σφαίρα".

Τι έκαναν οι σειρές στην prime time ζώνη

  • ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 456.016
  • ΣΕΡΡΕΣ (ΑΝΤ1) 478.144
  • Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ 620.205
  • ΣΑΣΜΟΣ 1.196.409
  • Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 1.190.723
  • ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 935.667

Τι θα συμβεί στο αποψινό 20/10 επεισόδιο του Σασμού

Στο μεταξύ, η Καλλιόπη έχοντας επιστρέψει στο σπίτι της, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή παρέα με τους γιους της αλλά κυρίως αυτό που θέλει είναι να προσεγγίσει τον Αστέρη και να του δώσει να καταλάβει πως ήθελε απλά να προστατεύσει την οικογένειά της. Ο Αστέρης δεν φαίνεται όμως να θέλει να την ακούσει και έτσι βρίσκει χίλιες δικαιολογίες προκειμένου να μη μένει στο σπίτι.

Μακριά από το σπίτι των Σταματάκηδων, ο Λευτέρης και ο Πάνος έχουν μπει σε ανταγωνισμό και ο Ευθύμης
προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα τους. Παράλληλα ο Λευτέρης συνεχίζει να πολιορκεί τη Θοδώρα, όμως εκείνη πριν του δοθεί ολοκληρωτικά θέλει να τεστάρει τα συναισθήματά του. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Κρήτη και μαθαίνει από τον Μαθιό πως με τη Βασιλική ετοιμάζονται να χωρίσουν, και η ευθύνη
βαραίνει εκείνον και τις πράξεις του.

Λίγο αργότερα πηγαίνει στη Βασιλική να της μιλήσει. «Μάνα, κανείς δεν θα σε αγαπήσει όσο ο Μαθιός. Ξεχνάς τι έχει περάσει για είναι κοντά σου; Ξεχνάς πως ακόμα και μέσα από τη φυλακή εσένα είχε μόνο στον νου του; Μην είσαι αυστηρή μαζί του. Δεν θα αντέξω το βάρος του χωρισμού σας. Θέλω μόνο να σε βλέπω καλά και αυτό συμβαίνει μόνο όταν είσαι κοντά του», της λέει και την ηρεμεί. Του υπόσχεται να τον βρει και να μιλήσουν. Ο Μανόλης έρχεται για ακόμη μια φορά σε σύγκρουση με τον πατέρα του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: "Η Άσπα θα αναπτύξει μια τρυφερή σχέση με τον..." - Η Βέρα Μακρομαρίδου μιλά για όσα έπονται στον Σασμό

Σασμός: Η Νάντια νόθα κόρη του Στεφανή - Ο Νικηφόρος ερωτεύεται την "αδερφή του"