Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (14/10) στο πόστο της στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, για 28η χρονιά. Η παρουσιάστρια, καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια) και αμέσως ξεκίνησε το ρεπορτάζ της.

Όπως ήταν φυσικό, στο μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής της, η έμπειρη παρουσιάστρια ασχολήθηκε με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, κάνοντας σημαντικές αποκαλύψεις πάνω σε ένα θέμα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το Πανελλήνιο την τελευταία εβδομάδα.

Η τηλεθέαση της πρεμιέρας της Αγγελικής Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ

Μπορεί πέρυσι τα νούμερα τηλεθέασής της να ήταν απλά απλησίαστα, λόγω των συγκλονιστικών εκπομπών που έκανε για την υπόθεση της Πάτρας, ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη, για ακόμη μία φορά κατάφερε να σαρώσει σε νούμερα στην late night ζώνη μιας και σημείωσε κατά μέσο όρο 19,2% (17,5 - 17,3 - 18,6 - 18,9 - 20,8 - 20,2 - 19,8 - 21,5 - 18,3 - 18,5 - 20,3) και ξεπέρασε κατά πολύ τα προγράμματα που έπαιξαν απέναντί της.

Late Night

  • ΑΝΤ1: Φονικές μηχανές 5,2
  • ALPHA: 1-4 Λούφα και απαλλαγή 10,4
  • Open: Οπλισμένα χέρια 4,0
  • ΣΚΑΪ: Love Island 6,3
  • Mega: Φως στο Τούνελ 19,2
  • Star: Οι 100 11,0
  • ΕΡΤ: Αυτός κι ο άλλος 2,7

**Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Γράφτηκαν διάφορα και...» - Ο λόγος που έληξε η συνεργασία του Θανάση Κατερινόπουλου με την Αγγελική Νικολούλη

Για 28η συνεχόμενη χρονιά το Φως στο Τούνελ - Backstage εικόνες της Νικολούλη από την επίσημη φωτογράφιση του MEGA