Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (14/10) η εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη στο Mega. Η παρουσιάστρια επέστρεψε στο πόστο της για 28η χρονιά και ευχαρίστησε τον κόσμο που την έχει στηρίξει. Άλλωστε, η περσινή σεζόν ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες για την εκπομπή μιας και η υπόθεση της Πάτρας, την εκτόξευσε σε τηλεθέαση.

Τα πρώτα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ

Μεταξύ άλλων, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα. Να είμαστε φίλοι μου πάλι εδώ στο «Τούνελ» με τα φώτα αναμμένα για να φωτίσουμε τα σκοτάδια της κοινωνίας μας, της κοινωνίας που ζούμε και ζουν τα παιδιά μας. Να το προσπαθήσουμε, να αγωνιστούμε όλοι λίγο παραπάνω. Με έργα όχι μόνο με λόγια.

Πριν δούμε τις ιστορίες που ξεχωρίζουν τούτη τη νύχτα, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τις ευχές, για αυτή την 28η τηλεοπτική χρονιά. Είναι πραγματικά συγκινητικά τα λόγια, οι ευχές και όλα. Σας ευχαριστώ θερμά. Θα μείνουμε σε αυτή την υπόθεση που μας έχει συγκλονίσει στα Σεπόλια, στους πολίτες υπεράνω υποψίας, στους παιδεραστές, στους βιαστές. Θα δούμε μαρτυρίες και εξελίξεις».

4 δολοφόνοι που αναζήτησαν τα θύματα τους στην Αγγελική Νικολούλη

Εκτός από τους ανθρώπους που πήγαν στη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για να εντοπίσουν στα αλήθεια τον δολοφόνο του ανθρώπου που έχασαν, υπήρξαν και κάποιοι άλλοι οι οποίοι εμφανίστηκαν στην εκπομπή ως αθώοι, δείχνοντας αμέριστο ενδιαφέρον για τον εντοπισμό του δολοφόνου... το ζήτημα όμως είναι ότι ήταν οι ίδιοι οι δολοφόνοι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Γράφτηκαν διάφορα και...» - Ο λόγος που έληξε η συνεργασία του Θανάση Κατερινόπουλου με την Αγγελική Νικολούλη

Για 28η συνεχόμενη χρονιά το Φως στο Τούνελ - Backstage εικόνες της Νικολούλη από την επίσημη φωτογράφιση του MEGA