Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός και η αλήθεια είναι πως η επιτυχία που σημειώνει είναι τεράστια, μιας και το κοινό περιμένει με μεγάλη αγωνία να δει τι θα συμβεί στους αγαπημένους χαρακτήρες του στο δεύτερο κύκλο.

Μάλιστα, παρόλο που φέτος υπάρχουν ουκ ολίγες σειρές στην prime time ζώνη, ο Σασμός έχει ξεχωρίσει και από τη μέρα που έκανε πρεμιέρα δεν έχει βρεθεί ποτέ πίσω από κανένα πρόγραμμα.

Τα νούμερα που «κατέγραψε» ο Σασμός χθες (5/10)

Σασμός τηλεθέαση 5/10

Η σειρά που περιγράφει την κρητική βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, χθες (5/10) είχε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter) έκανε κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 27,2%, ενώ στο σύνολο έκανε 31,2%.

Μεταφράζοντας αυτά τα ποσοστά σε αριθμούς, μπορεί κανείς να δει πως το χθεσινό (5/10) επεισόδιο του Σασμού, το παρακολούθησαν συνολικά 1.479.610 τηλεθεατές, ενώ το υψηλότερο ποσοστό το έκανε η σειρά στις γυναίκες 55-64 ετών, όπου σημείωσε 46,3%.

Τι θα δούμε σήμερα (6/10) στον Σασμό

Η Καλλιόπη βγαίνει από τη φυλακή αλλά ο θυμός του Αστέρη δεν λέει να περάσει. Η Θοδώρα γνωρίζει έναν νέο άντρα, ενώ στη σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση με αφορμή τον Νικηφόρο.

Στον απόηχο της έκρηξης στο σπίτι της Καλλιόπης, τίποτα δεν λειτουργεί όπως πριν, ενώ όλοι είναι ταραγμένοι. Οι κάτοικοι της Άνω Ποριάς παραμένουν σε σοκ και ζουν υπό την απειλή μιας νέας επίθεσης.

Στο αστυνομικό τμήμα οι μάρτυρες δίνουν τις καταθέσεις τους αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά από ποιον προήλθε το χτύπημα. Ανάμεσα στις φωνές και τους φόβους που εκφράζουν όλοι, η Καλλιόπη παλεύει να μάθει μέσα από τη φυλακή για το αν τα παιδιά της είναι καλά. Παρακαλεί και πάλι τον Αντώνη να την αφήσει να φύγει για να βρεθεί κοντά τους αλλά ο αστυνόμος είναι ανένδοτος. Ο Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται. Χάνει την ψυχραιμία του και τα βάζει με όλους γύρω του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Βόμβα στον Σασμό - Χωρίζουν Βασιλική και Μαθιός

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ σε πανικό! Ο Σταύρος απελπίζεται και της παίρνει το παιδί