Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι γεγονός πως η μεγάλη στιγμή έφτασε, και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το βράδυ της Πέμπτης 29/9 μας καλωσόρισε από την εξωτική Τενερίφη στο Love Island και στην πολυτελή βίλα του νησιού! Εκεί 5 αγόρια και 5 κορίτσια (δείτε εδώ τις διαγωνιζόμενες που θα κάνουν χαμό) θα μείνουν για 12 εβδομάδες, και οι παίκτες θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στα 50.000 ευρώ που είναι το χρηματικό έπαθλο των νικητών.

Τα πρώτα λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην πρεμιέρα του Love Island

«Καλωσήρθατε στο Love Island. σε αυτό το νησί η θερμοκρασία πρόκειται να ανέβει στα ύψη. Σε πολύ λίγο κορίτσια και αγόρια θα βρεθούν εδώ για να διεκδικήσουν ο ένας την καρδιά του άλλου. Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να μείνει μέχρι το τέλος; Αυτό θα το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι εδώ, στην εξωτική Τενερίφη αγόρια και κορίτσια θα φλερτάρουν, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι 12 εβδομάδων αναζητώντας τον απόλυτο έρωτα» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Αμέσως μετά είδαμε πλάνα από την βίλα- ρα στην Τενερίφη, με απίθανες ανέσεις. Οι παίκτες θα κοιμούνται ανά δυάδες σε διπλά κρεβάτια στο ίδιο τεράστιο δωμάτιο, όμως ένα ζευγάρι θα έχει το προνόμιο να διανυκτερεύσει στο μυστικό δωμάτιο!

Η "θερμή" υποδοχή και τα επικά σχόλια του Twitter στην πρεμιέρα

Το Twitter δεν θα μπορούσε να λείπει από το γεγονός, καθώς περίμενε στην γωνία για να δικάσει ή να αποθεώσει τα όσα θα δει, και περιμένοντας υπομονετικά όπως βλέπουμε και στα σχόλια, να δει τους πρώτους τσακωμούς και τις πρώτες ίντριγκες στο ριάλιτι. Τα σχόλιά τους όπως πάντα ένα προς ένα επικά...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τα πράγματα φαίνονται...» - Η πρώτη αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά την αναβολή της πρεμιέρας του Love Island

Love island: Το κορμί της ανασταίνει και νεκρούς - Η καυτή βρεφονηπιοκόμος που μπαίνει στο παιχνίδι