Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ελεονώρα Μελέτη! Δύο παρουσιάστριες με μεγάλη πορεία στα τηλεοπτικά δρώμενα και με εμπειρία στην πρωινή ζώνη. Η πρώτη βρίσκεται φέτος για 8η χρονιά στο Happy Day του ALPHA, ενώ η δεύτερη επέστρεψε για δεύτερη σεζόν με το Mega Καλημέρα.

Ήδη από πέρυσι φάνηκε πως η «μάχη» ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες που βγαίνουν ίδια ώρα στον αέρα θα είναι μεγάλη. Η θεματολογία είναι παρόμοια, αν και το Mega Καλημέρα έχει μία λίγο μεγαλύτερη έφεση στην ενημέρωση.

Η τηλεθέαση που έκαναν χθες (14/9) Μελέτη και Τσιμτσιλή

Μπορεί η πρεμιέρα να πήγε στην Ελεονώρα Μελέτη (δείτε εδώ τι ποσοστά σημείωσαν οι δύο εκπομπές), ωστόσο το πρωί της Τετάρτης (15/9), αυτή που κατάφερε να στεφθεί νικήτρια ανάμεσα στις δύο δεν είναι άλλη από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σημείωσε κατά μέσο όρο 14,2% (13,5 - 18,0 - 17,8 - 14,3 - 11,6 - 12,9 - 15,0 - 12,8 - 12,3).

Από τη μεριά της, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε 13,9% (9,8 - 13,9 - 10,7 - 19,7 - 17,3 - 16,6 - 15,3 - 15,3 - 11,5 - 12,4 - 10,1).

Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο εκπομπές είναι καθημερινά πολύ μικρές και έτσι περνάει μία μπροστά το Happy Day και μία το Mega Καλημέρα. Φυσικά οι ιθύνοντες των δύο σταθμών βλέπουν πόσο κοντά βρίσκονται οι δύο παρουσιάστριες και έτσι καθημερινά προσπαθούν να κάνουν το κάτι παραπάνω προκειμένου να πάρουν τη νίκη στην πρωινή ζώνη. Το σίγουρο είναι πως η σεζόν είναι ένας μαραθώνιος αλλά ο νικητής μπορεί να είναι μόνο ένας.

Τσιμτσιλή Μελέτη τηλεθέαση

Ακόμα είναι πολύ νωρίς βέβαια για να κρίνουμε ποια από τις δύο θα είναι η μεγάλη νικήτρια της σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι πως το Happy Day θα πρέπει πάντα να είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος στην πρωινή ζώνη. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πέρυσι σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης.

Όσο για την Ελεονώρα Μελέτη και το Mega Καλημέρα, τόσο η αγάπη που έχει το κοινό για την παρουσιάστρια όλα αυτά τα χρόνια, όσο και το πολύ δυνατό πάνελ της, είναι αρκετά για να την πάνε από τη μία μέρα στην άλλη, στην κορυφή. Θα έχουμε να δούμε μεγάλες μάχες στην πρωινή ζώνη!

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 10,2
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 16,3
  • OPEN: Ανοιχτή επικοινωνία 8,2
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 6,3
  • EΡΤ: Συνδέσεις 8,1
  • ALPHA: Happy Day 14,2
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 22,5
  • MEGA: Mega Καλημέρα 13,9

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μου είστε αντιπαθέστατη» - "Κόλαφος" ο Snik για την Ελεονώρα Μελέτη μετά τις δηλώσεις της για τον τράπερ

«Είσαι μια κυρία...» - Αντάλλαξαν πλατό και έλυσαν την παρεξήγησή τους Τσιμτσιλή και Καινούργιου