Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πρώτα στην επιλογή του τηλεοπτικού κοινού παραμένουν τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ για τον μήνα Μάϊο όπως επίσης για όλο το 2022 (Ιανουάριος-Μάιος) αλλά και για τη σεζόν 2021-22 (Σεπτέμβριος-Μάϊος) με τη Σία Κοσιώνη, την Εύα Αντωνοπούλου και τον Νίκο Στραβελάκη. Με αμεσότητα, δημοσιογραφική εγκυρότητα και πάντα στην καρδιά των εξελίξεων, ο ΣΚΑΪ παραμένει το κανάλι που εμπιστεύονται οι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε το δελτίο του σταθμού χθες 31/5).

Πρώτος τον Μάιο ο ΣΚΑΪ

Πιο συγκεκριμένα για τον μήνα Μάϊο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη το Σαββατοκύριακο, ήταν πρώτο σε τηλεθέαση καθώς συγκέντρωσε 403.564 τηλεθεατές με ποσοστό 13,7% στο γενικό σύνολο του κοινού.

Ειδικότερα, όσον αφορά το γενικό σύνολο οι μετρήσεις της Nielsen έδειξαν: ΣΚΑΪ 403.564 (13,7%), MEGA 376.877 (13,1%), STAR 366.714 (12,7%), ALPHA 342.529 (13,1%), ΑΝΤ1 301.315 (11,5%), ΕΡΤ1 192.479 (4,8%), OPEN 164.836 (6,3%),

ΣΚΑΙ τηλεθέαση δελτίων

Την πρώτη θέση διατήρησε τον Μάϊο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου τις καθημερινές και τον Μάρκο Δεϊμέζη το Σαββατοκύριακο. Το δελτίο ειδήσεων συγκέντρωσε 440.820 (20,7%) τηλεθεατές στο γενικό σύνολο του κοινού, έχοντας σημαντική διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Ειδικότερα, όσον αφορά το γενικό σύνολο οι μετρήσεις της Nielsen έδειξαν:

ΣΚΑΪ 440.820 (20,7%), ALPHA 261.026 (12,8%), ΑΝΤ1 236.234 (13,5%), STAR 195.530 (8,4%), ΕΡΤ1 191.155 (8,2%), MEGA 182.020 (10,8%), OPEN 123.913 (7,1%).

Το πλάνο του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν

Δεν έχουμε δει λίγες σειρές τα τελευταία χρόνια από τον συγκεκριμένο σταθμό και γι’ αυτό την επόμενη σεζόν οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι αποφασισμένοι να δώσουν στους τηλεθεατές μια ακόμα γερή δόση από σίριαλ, ετοιμάζοντας τρία νέα σίριαλ που θα κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβρη του 2022.

«στΟργή»: Τα γυρίσματα για τη νέα κοινωνική σειρά του καναλιού έχουν ήδη ξεκινήσει. Τη σειρά υπογράφει ο Χρίστος Γεωργίου, ενώ πρωταγωνίστρια είναι η Μαρία Ναυπλιώτου.

Μαζί της ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται από τους Βίκυ Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνο Λάγκο, Γιολάντα Μπαλαούρα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ιωάννη Παπαζήση, Βασιλική Τρουφάκου, Αναστασία Παντούση, Αλεκο Συσσοβίτη και άλλους, οι οποίοι θα μας βάλουν στα άδυτα ενός ψυχιατρικού κέντρου, οι γιατροί του οποίου έρχονται σε επαφή με ανθρώπους που ως επί το πλείστον έχουν βιώσει την κακοποίηση. Να θυμίσουμε πως η σειρά θα βασίζεται στο τουρκικό σίριαλ «Kirmizi Oda» (δείτε εδώ ποιοι ηθοποιοί αποχώρησαν).

Στοργή ΣΚΑΪ

«Ζωή»: Μετά το πετυχημένο «Ζακέτα να πάρεις» που προβλήθηκε από τη δημόσια τηλεόραση την περασμένη σεζόν, η Ελένη Ράντου επιστρέφει με έναν ακόμα ρόλο που θα τη χαρακτηρίσει. Η Ζωή, όπως είναι το μικρό όνομα της πρωταγωνίστριας, είναι μια αγωνίστρια της ζωής, μια βιοπαλαίστρια, της οποίας η ζωή αλλάζει άρδην έπειτα από ένα ατύχημα που της συμβαίνει.

Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν λοιπόν τη νέα της ζωή που θα έχει αλλάξει με κωμικό τρόπο. Η Ελένη Ράντου έχει ήδη συμφωνήσει με το κανάλι, αλλά αυτές τις ημέρες θα έρθουν σε συμφωνία και τα μέλη του υπόλοιπου καστ. Ηδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Κώστα Αποστολάκη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, οι οποίοι είναι χρόνια συνεργάτες της, όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί τίποτα. Να τονίσουμε πως συνολικά θα είναι 12 επεισόδια και θα προβάλλεται μία μόνο φορά την εβδομάδα.

«Ελληνοσυριακός... έρωτας»: Η δεύτερη κοινωνική σειρά του καναλιού που αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο μέρος του κοινού θα αφορά στον αναπάντεχο έρωτα μιας κοπέλας από τη Συρία που έρχεται στην Ελλάδα πρόσφυγας και ερωτεύεται έναν Ελληνα. Οταν, όμως ο δεσμός τους γίνει γνωστός τόσο στον δικό της κύκλο όσο και στην οικογένεια του Ελληνα, τότε θα υπάρξουν προβλήματα που θα βάλουν σε κίνδυνο όλα όσα τους ενώνουν.

Η σχέση τους θα δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως, ενώ δεν θα είναι και λίγες οι περιπτώσεις που το ζευγάρι θα αποφασίσει να απομακρυνθεί προκειμένου να σταματήσουν να δημιουργούν προβλήματα στους γύρω τους, τους ανθρώπους που αγαπούν. Και γι’ αυτή τη σειρά, ο τίτλος της οποίας δεν έχει αποφασιστεί, αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να γίνουν ανακοινώσεις για το καστ. Οπως ήδη λένε πηγές από το κανάλι, τα ονόματα που έχουν προσελκύσει οι άνθρωποι της παραγωγής είναι ηχηρά. Τέλος, ενώ αρχικά η σειρά συζητιέται να προβάλλεται δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Με άντρες και γυναίκες ο νέος κύκλος My Style Rocks

Αποκλειστικό: Φέτος κάνει μονοψήφια αλλά πήρε το πράσινο φως για του χρόνου