Το περιοδικό Tv24 έχει σούπερ ρεπορτάζ για την αγαπημένη σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς! Ο Ιάσoνας, μετά από τον έντονο τσακωμό του με την Αλεξάνδρα, είναι αποφασισμένος να της δώσει χώρο και ελευθερία για να καταφέρει να την κερδίσει ξανά.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

«Έχουν γίνει πολλά μεταξύ μας. Όμως δεν θέλω να σε χάσω. Θέλω να κάνουμε μια νέα αρχή», της λέει. Μάλιστα, δεν διστάζει να σταθεί ενάντια στη Μαργέτα που δεν χάνει ευκαιρία για να του υπενθυμίζει ότι η Αλεξάνδρα δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης του. «Μην της δίνεις τόση ελευθερία. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να το σκάσει», τον προειδοποιεί. «Μητέρα, φτάνει. Αρκετά. Είδαμε πού φτάσαμε με το να την κρατάμε κλεισμένη στο σπίτι», τη διακόπτει εκείνος μη αναιρώντας την απόφασή του. Λίγο αργότερα ο Μάρκος συναντά κρυφά την Αλεξάνδρα, η οποία ακούει από τα χείλη του αυτό που πάντα ονειρευόταν. «Ποτέ δεν έπαψα να σε αγαπώ. Είσαι η γυναίκα της ζωής μου. Θέλω να φύγουμε από εδώ και να ζήσουμε για πάντα μαζί». Όμως νιώθει μπερδεμένη. Του ζητάει χρόνο να το σκεφτεί.

Η ιδανική ευκαιρία

Ο Μάρκος ξανασυναντάει την Αλεξάνδρα και την παρακαλεί να του πει το «ναι» για να φύγουνε μαζί. «Είναι ο μόνος τρόπος. Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλο μια ζωή που δεν θέλουμε. Μας αξίζει η ευτυχία», είναι τα λόγια του. Εκείνη δυσκολεύεται γιατί δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο τα παιδιά της αλλά τελικά υποκύπτει. «Ναι, να φύγουμε. Αφού θα έχουμε ο ένας τον άλλον δεν φοβάμαι για τίποτα», του λέει. Την ίδια στιγμή ο Ιάσονας καταλαβαίνει πως η Αλεξάνδρα λείπει κι αρχίζει να την ψάχνει στον κήπο όπου βρίσκεται με τον Μάρκο, αλλά τελικά δεν τους πιάνει μαζί. Η Αλεξάνδρα, πανευτυχής, σχεδιάζει με τον Μάρκο πώς θα αποδράσουν από το Κιάρι. «Θα τα κανονίσω όλα. Εχω δικούς μου ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν. Εσύ αυτές τις ημέρες να συμπεριφέρεσαι φυσιολογικά», τη συμβουλεύει.

Έρωτας Φυγάς: Ανατροπή - Έγκυος η Ευγενία!

Η διοργάνωση της μεγάλης γιορτής στο αρχοντικό για την αποφυλάκιση του Ιάσονα είναι η ευκαιρία που έψαχνε η Αλεξάνδρα για να θολώσει τα νερά πριν το σκάσει με τον Μάρκο. Πριν από αυτό όμως το ερωτευμένο ζευγάρι κανονίζει ρομαντική απόδραση στην Καλαμάτα. Ολα φαντάζουν ιδανικά, ωστόσο ο κίνδυνος παραμονεύει. Ετσι Μάρκος και Αλεξάνδρα προσπαθούν να επισπεύσουν τη φυγή τους. Ο Στέφανος γνωρίζει για τα σχέδιά τους και έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση για το αν πρέπει να ενημερώσει τη Μαργέτα ή όχι. Θα το κάνει άραγε ή θα τους αφήσει να φύγουν;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς: «Η Ευγενία θα ήθελε διακαώς ένα παιδί από τον Μάρκο»

Ανδρέας Γεωργίου: Οι τρεις νέες σειρές που ετοιμάζει