Μην πάει το μυαλό σας στο κακό! Ο πολυπράγμων και πολυδιάστατος δημιουργός δουλεύει αυτό το διάστημα νυχθημερόν προκειμένου την επόμενη σεζόν να παρουσιάσει στο πιστό του κοινό τρεις σειρές μυθοπλασίας.

Ο Κύπριος παραγωγός, σκηνοθέτης και ηθοποιός έχει το άγγιγμα του Μίδα και το απέδειξε ξανά με τη σειρά «Η γη της ελιάς», που προβάλλεται από το Μεγάλο Κανάλι για δεύτερη σεζόν. Παρόλο που είναι μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της χρονιάς, ο δημιουργός δεν δείχνει να εφησυχάζει. Αντιθέτως, έχει αρχίσει να σκέφτεται με ποιο τρόπο θα τραβήξει ακόμα περισσότερα βλέμματα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ή καλύτερα με ποιες σειρές. Καλά καταλάβατε, για τον Αντρέα το «μία», ισούται με καμία, και το τηλεοπτικό έτος 2023-2024 θέλει στον αέρα να βρεθούν ακόμα δύο δημιουργήματά του. Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Τι ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου

«Η γη της ελιάς»

Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε. Η ιστορία των ηρώων της Μάνης θα εξελιχθεί και την επόμενη χρονιά, με τους ήρωες να ανανεώνονται και να επιστρέφουν τον Σεπτέμβρη δριμύτεροι. Κάποιοι θα αποχωρήσουν, κάποιοι άλλοι νεότεροι θα μπουν για να αλλάξουν με τον τρόπο τους τις ήδη υπάρχουσες ιστορίες, όλοι όμως θα κάνουν τα πάντα για να τιμήσουν τη σκληροτράχηλη γη της Μάνης. Υπάρχουν σκέψεις η σειρά να προβάλλεται μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023, αλλά ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι από το κανάλι.

«Φαμαγκούστα»

Η σειρά αυτή προετοιμάζεται από τη Make it Productions, από την εποχή που στον αέρα του ΣΚΑΪ παιζόταν το σίριαλ «8 λέξεις», όμως τότε οι άνθρωποι της παραγωγής είχαν κρίνει πως το όλο εγχείρημα εκτός από ιδιαίτερα δαπανηρό, ήταν και δύσκολο ως προς την παραγωγή του. Ετσι ο Αντρέας Γεωργίου και η παρέα του έβαλαν τη σειρά για λίγο στον... πάγο. Σήμερα, πέντε χρόνια αργότερα, όχι απλά έχει αποφασίσει να υλοποιήσει τη συγκεκριμένη δουλειά αλλά είναι και σε αναζήτηση νέων πρωταγωνιστών.

Η ιστορία, όπως έχει γίνει γνωστό, θα βασίζεται στην επέτειο των 50 χρόνων από την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, με επίκεντρο την οικογένεια ενός αγνοούμενου της εισβολής. Ερωτες, καταστροφές και μίση θα απασχολήσουν τους πρωταγωνιστές της σειράς που θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα. Λέγεται μάλιστα πως συνολικά τα επεισόδια θα είναι 50. Μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί έντονα να εμπλέκονται στη νέα αυτή παραγωγή είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο Στέφανος Μιχαήλ αλλά και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Και αυτή η σειρά λέγεται πως θα προβάλλεται από το MEGA.

Ανδρέας Γεωργίου: Οι τρεις νέες σειρές που ετοιμάζει

Νέα καθημερινή σειρά

Εδώ θέλω την αμέριστη προσοχή σας. Ο Αντρέας Γεωργίου μιλά, όπως αναφέρουν πληροφορίες μας, με δύο ακόμα ιδιωτικά κανάλια για την παραγωγή μιας νέας κοινωνικής καθημερινής σειράς. Το σενάριο έχει αρχίζει να προετοιμάζεται από τη Βάνα Δημητρίου, που θεωρείται «μανούλα» στη δημιουργία μυθοπλασίας, όμως ακόμα δεν έχει δοθεί στο φως ούτε το παραμικρό στοιχείο.

Συγκεκριμένα, ο Αντρέας Γεωργίου μιλά με τον ΣΚΑΪ με τον οποίο και είχε συνεργαστεί στο παρελθόν για τις «8 λέξεις», αλλά και με το κανάλι του Αμαρουσίου. Ανθρωποι που συνεργάζονται μαζί του θεωρούν πως πιο εύκολα θα πει το ναι στον ΑΝΤ1 καθώς η συνεργασία του με τους ανθρώπους του καναλιού είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Μόνος του όρος, αν τελικά συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1, είναι η σειρά αυτή να μην προβάλλεται «απέναντι» από τη «Γη της ελιάς», δηλαδή την ίδια ώρα.

Η πιστή του ομάδα

Ο Αντρέας Γεωργίου δεν θα είχε καταφέρει μάλλον τίποτα αν στο πλευρό του δεν είχε τον συμπαραγωγό, ηθοποιό και φίλο του Κούλλη Νικολάου, αλλά και τη Βάνα Δημητρίου που υπογράφει τις επιτυχίες. Οι τρεις τους θεωρούνται... «σωματοφύλακες» της μυθοπλασίας και δεν σταματούν να σκέφτονται την επόμενη κίνησή τους, ακόμα και όταν όλα βαίνουν ευνοϊκά για τη σειρά τους. Δεν είναι λίγες οι φορές λοιπόν που αναφέρουν ο ένας τον άλλον στις δηλώσεις τους με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας πως πλέον είναι οικογένεια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: Μυστική συμμαχία για Στρατή και Χρήστο

Γιώργος Τριανταφυλλίδης για Σασμό: «Η παραβατικότητα του Βαγγέλη θα...»