Από Έπη Τρίμη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» βρέθηκε σήμερα (14/11) η ηθοποιός, Ηλιάνα Μαυρομάτη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha έχοντας αρκετές καυτές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη. (Ποιος ηθοποιός εισβάλει στη σειρά;)

Ο ρόλος της Ζέτας και η σχέση με τον Στρατή στο σήριαλ «Αυτή η νύχτα μένει»

Η ηθοποιός δεν θέλησε να δώσει spoiler αλλά αρκέστηκε να πει τα εξής: «Η Ζέτα είναι από μια καλή οικογένεια και μπλέκεται σε μια κακοποιητική σχέση. Ο δεσμός της Ζέτας με τον Στρατή προχωράει αλλά η σχέση με τη Νίτσα διαταράσσεται. Η Ζέτα αρχίζει να βρίσκει την θέση της στο μαγαζί αυτό, στον συγκεκριμένο κόσμο. Η δε σχέση του Στρατή με την Μαρίνα ακόμα τον καθορίζει παρόλο που είναι νεκρή».

Τι είχε δηλώσει η Ηλιάνα Μαυρομάτη για τις ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η ηθοποιός είχε πει σχετικά: «Είναι ενδιαφέρουσες γιατί ο Βασίλης είναι πολύ έμπειρος επαγγελματίας, με κάνει να νιώθω πάρα πολύ άνετα σε όλες τις εκφάνσεις των σκηνών μας και στις ερωτικές σκηνές οπότε δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα». Όσο για το αν την προβληματίζει μήπως ζηλέψει η Δέσποινα Βανδή, η Ηλιάνα Μαυρομάτη είχε δηλώσει: «Όχι, δεν το έχω σκεφτεί. Γιατί η σύντροφός του είναι έμπειρη γυναίκα, είναι καλλιτέχνης και καταλαβαίνει».

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 14/11

Ο Στέλιος, μέσα από τη δική του έρευνα, ανακάλυψε πως ο Στρατής έχει «φάκελο» στην Αθήνα και ορίζει τον Αλέξανδρο να βρει επιπλέον στοιχεία που χρειάζεται. Όταν το λέει στον Χρήστο εκείνος γίνεται έξω φρενών: «Έχεις τρελαθεί; Έστειλες τον Αλέξανδρο να ψάξει την υπόθεση; Πάλι κινήθηκες χωρίς να με ενημερώσεις», του φωνάζει και ο Στέλιος του απαντάει: «Τώρα θα τα βάλεις και με τον Αλέξανδρο; Δεν ξέρω τι έχει συμβεί μεταξύ σας, αλλά είναι εξαιρετικός και ο άνθρωπος που εμπιστεύομαι περισσότερο εδώ μέσα».

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Αλέξανδρος μαθαίνει για τη δολοφονία του Νώντα και την εμπλοκή του Στρατή σ’ αυτήν. Έχοντας πια στην κατοχή του μια πληροφορία που του καίει τα χέρια, συναντά τον μόνο άνθρωπο που θα μπορούσε να του πει την αλήθεια: Τον ίδιο τον Στρατή. Στο μεταξύ το μαγαζί έχει τους δικούς του ίσκιους να αντιμετωπίσει. Η νέα συνάντηση Θοδωράκη και Διαμάντως την αφήνει γεμάτη νοσταλγία: «Αχ, βρε Θοδωράκη μου! Και τι δεν θα έδινα να ήταν αλλιώς τα πράγματα», μονολογεί η ίδια που δεν τον ξέχασε ποτέ. Από την άλλη, η Μυρτώ συνεχίζει να λέει ψέματα στο Μανώλη για την οικογένειά της, ενώ το καψόνι του Φώτη και του Μάικ στον Σταύρο κινδυνεύει να τινάξει το πρόγραμμα στον αέρα.

Η Ζέτα με τον Στρατή, από την άλλη, ζουν τον έρωτά τους χωρίς να ξέρουν πως ο φάκελός του βρίσκεται ήδη στο γραφείο του Στέλιου. Ο Χρήστος αποφασίζει να φύγει ο ίδιος να πάει στην Αθήνα και να έρθει σε επαφή με δικούς του ανθρώπους που θα του δώσουν τις πληροφορίες που θέλει. Δεν έχει πει σε κανέναν τίποτα και όλοι τον ψάχνουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκείνος στο ''Αυτή η νύχτα μένει'' και εκείνη στο ''The friend'' του ΑΝΤ1+ - Το νέο ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz

«Αυτή η νύχτα μένει»: Μπαίνει στη σειρά η Δέσποινα Βανδή; - Όλη η αλήθεια