Από Ελένη Μήτση

Πολλές οι νέες τηλεοπτικές σειρές για τη φετινή σεζόν, επομένως όλο και περισσότεροι ηθοποιοί είναι ενεργοί, με αποτέλεσμα να γίνονται ολοένα και περισσότερες γνωριμίες.

Μια από αυτές, που αποκαλύφθηκε από τη Real αφορά σε ηθοποιό, που βλέπουμε στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει και σκηνοθέτιδα, που αυτή την περίοδο παίζει στη σειρά του ΑΝΤ1+ ''The friend''.

Το νέο ζευγάρι ηθοποιών

Ο λόγος λοιπόν, για τον Αινεία Τσαμάκη και την Κατερίνα Μαυρογεώργη ένα νέο αλλά πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και μάλιστα, πως συγκατοικούν μαζί με τα κατοικίδιά τους (δείτε εδώ αν θα μπει στο Αυτή η νύχτα μένει η σύντροφος του Μπισμπίκη, Δέσποινα Βανδή).

Νέο ζευγάρι ηθοποιών

Λίγα λόγια για τον Αινεία

Ο Αινείας Τσαμάτης είναι ηθοποιός και χορευτής. Γεννήθηκε το 1984 (ηλικία 38 χρονών). Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή «Αρχή» της Νέλλης Καρρά. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Νεφέλες (2019), Ξύπνα Βασίλη (2018), Ματωμένος γάμος (2014), Τρεις αδελφές (2020). Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία Το τελευταίο σημείωμα (2017). Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Σκοτεινή Θάλασσα (2022).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τον είχαμε απολαύσει στη σειρά ''Της Ελλάδος τα παιδιά'' - Αγαπημένος ηθοποιός εισβάλλει στο ''Αυτή η νύχτα μένει''

Τηλεθέαση (9/11): Μπουζούκια ή μοναστήρι; Πώς τα πήγαν σε νούμερα Μαύρο Ρόδο και Αυτή η Νύχτα Μένει