Από Έπη Τρίμη

Το κοινό φαίνεται να έχει αγκαλιάσει τη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», στην οποία μεταξύ άλλων πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι ηθοποιοί Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου (δείτε εδώ ένα spoiler για τα επόμενα επεισόδια).

Τι είπε για την εμφάνιση της Βανδή στο «Αυτή η νύχτα μένει»

Σε δηλώσεις του στο breakfast at star ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι διατηρεί φιλική σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο όπως είπε, συζητάνε τα προσωπικά τους.

«Τον αγαπάτε πολύ τον Μπισμπίκη», ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Επειδή είναι ερωτευμένος μάλλον τον αγαπάτε».

«Δεν μπορούσε να έρθει σήμερα ο Βασίλης, αλλά μιλήσαμε χθες. Συζητάμε τα προσωπικά μας, είναι πολύ καλός μου φίλος, μιλάμε και χαιρόμαστε, όταν έχουμε γύρισμα μαζί».

Σε ό,τι αφορά το ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και τα αποθεωτικά σχόλια που γράφονται στο Twitter, απάντησε: «Δεν έχω twitter, αλλά έχω φίλες που μου λένε τι γράφεται για τον ρόλο μου».

Τέλος, στα όσα ακούγονται ότι η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί στη σειρά, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: «Δεν ξέρω, φήμες. Φημολογείται, μπορεί… Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα».

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (8/11)

Το φιλί που δίνει η Ζέτα στον Στρατή ανάμεσα στα κλάματά της… μένει αναπάντητο. Εκείνη απογοητεύεται και σκέφτεται τα λόγια της Νίτσας που την είχε προειδοποιήσει να μην ανοίξει την καρδιά της γιατί θα πληγωθεί. Μέχρι που την επόμενη μέρα, έξω από το ξενοδοχείο της περιμένει ο Στρατής. «Πάμε βόλτα, ανέβα», της λέει. Οι δυο τους πάνε κάπου ήσυχα όπου εκδηλώνουν ακόμα περισσότερο τον έρωτά τους και στο τέλος καταλήγουν σε μια συμφωνία.
Οι απειλές γύρω τους, όμως, πυκνώνουν. Η αναχώρηση του Σήφη κάνει επείγουσα την ανεύρεση πλήκτρων για το μαγαζί και η παρέα τού «Ονείρου» τον αποχαιρετά. Η Ζέτα επιστρέφει στο Αγρίνιο, ενώ στο μαγαζί εμφανίζεται για πρώτη φορά ο Σταύρος για τη θέση του Σήφη. Από την άλλη, στην Αθήνα ο Θέμης δίνει μια υπόσχεση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η Νύχτα Μένει εξελίξεις (8/11): Ο Χρήστος πλακώνει στο ξύλο τον Στρατή

Φωτογραφίες απόδειξη: Όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες της σειράς Αυτή η νύχτα μένει