Από Ελένη Μήτση

Οι εξελίξεις στη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο θα είναι έντονες και παράλληλα ξεκαρδιστικές για άλλη μια εβδομάδα με το επεισόδιο της Δευτέρας 14/11 να οδηγεί την Χρύσα στον γυναικολόγο (δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας 14-18/11).

Οι εξελίξεις της Δευτέρας 14/11 στη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Ο Πετράν προσπαθεί να αποφύγει τη συνάντηση με τον Ανδρέου και παίρνει άρον άρον την Κατερίνα και την Τούλα για να γυρίσουν στον Πλάτανο. Ο Ηλίας και η Βαλέρια ζουν ένα δράμα, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έπεσαν ξανά στην παγίδα της Ζαφείρως. Tο ίδιο δράμα ζει και ο παπάς όμως, που πάνω στην απελπισία του ζητάει βοήθεια από τη… βελζεβούλα.

Η Κατερίνα, επιστρέφοντας στον Πλάτανο, τσακώνεται για ακόμα μια φορά με τον Παναγή, που αποφασίζει να ξεκαθαρίσει με τον Πετράν. Το ίδιο επιθυμούν και ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη, όμως ο τσακωμός τους ταράζει τη Χρύσα, η οποία αναγκάζεται να πάει εκτάκτως στον γυναικολόγο. Την ίδια ώρα, ο Εγκέφαλος έχει πλευρίσει τον Θοδωρή και την Αγγέλα κι έχει βρει το τέλειο πάτημα, για να προχωρήσει τα σχέδιά του...

Όσα θα δούμε την Τρίτη 15/11

Η Τούλα είναι έξαλλη που κινδύνεψε η Χρύσα και απαγορεύει στον Κανέλλο και στον Τζώρτζη να ξαναπλησιάσουν την κολλητούλα της. Την ίδια ώρα, η Φιλιώ προσπαθεί να βάλει στη θέση του τον Πετράν και να τον απομακρύνει από τη νύφη της, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Ο παπάς μας είναι σοκαρισμένος, μιας και νιώθει πράγματα που δεν θα έπρεπε να νιώθει ένας παπάς για μια Βαλέρια.

Η Βαλέρια, πάλι, ετοιμάζει την απαγωγή του Βλάση και είναι σε μεγάλα κέφια. Ο Σώτος ζητάει από τη Σύλβια να δώσουν μια αληθινή ευκαιρία στον γάμο τους και η… παπάγια μας πετάει στους εφτά ουρανούς, ενώ η Ζαφείρω μπουκάρει στο καφενείο πετώντας ένα καπνογόνο... έτοιμη για όλα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (9/11): Όλα έτοιμα για τον γάμο της Βαλέριας - Θα καταφέρει κανείς να τον αποτρέψει;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (14-18/11): Ο Πέτρος ερωτεύεται την Κατερίνα