Από Ελένη Μήτση

Με νέα επεισόδια επιστρέφει για άλλη μια εβδομάδα η Άγρια Γη με το επεισόδιο της Δευτέρας 14/11 να συγκλονίζει καθώς ο Άρης από τη μια δε μπορεί μακριά από την Ελπίδα και από την άλλη η Όλγα του κάνει μία ασύλληπτη εξομολόγηση (δείτε εδώ τις καθηλωτικές εξελίξεις της εβδομάδας).

Οι εξελίξεις στην Άγρια Γη τη Δευτέρα 14/11

Ο Άρης, μετά την εξαφάνιση της μητέρας του από το ίδρυμα, είναι απαρηγόρητος και θυμωμένος με τον Μιχάλη: «Επρεπε να μου είχες πει εδώ και χρόνια την αλήθεια! Με άφησες στο σκοτάδι και τώρα που τη βρήκα την έχασα ξανά», του λέει. Η Ολγα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Στάμου, όμως η συνάντηση αυτή εξελίσσεται απρόβλεπτα και ο Αρης παραξενεύεται από τη συμπεριφορά της.

Η Αννα παροτρύνει τον Αλέξη να αναλάβει την υπεράσπιση του Νίκου κι εκείνος δέχεται, αγνοώντας ότι θα στραφεί κατά της μητέρας του, ενώ ο Γρηγόρης αντιμετωπίζει ηθικό δίλημμα αν θα καταθέσει κατά της Ολγας στην υπόθεση του Νίκου. Στο μεταξύ και ο Στέφανος είναι προβληματισμένος για το πού μπορεί να έχει μεταφερθεί η Εύα: «Πώς εξαφανίστηκε έτσι η γυναίκα αυτή; Ποιος θέλει να της κάνει κακό και γιατί;», αναρωτιέται ο ίδιος και ξεκινάει έρευνες για να τη βρει. Δεν γνωρίζει, όμως, πως ο Μιχάλης με τον Αρη κάνουν ακριβώς το ίδιο. Ενώ ο Βαγγέλης αναρωτιέται γιατί οι γονείς του τσακώνονται, η Ρόζα, μετά από μια συζήτηση με τον Αντώνη για τον Λουκά, του ζητάει εξηγήσεις. Η Ελπίδα και ο Αρης μοιράζονται μια στιγμή που τους φέρνει πιο κοντά. Ομως, η υπόθεση του εργατικού ατυχήματος κλονίζει τους πάντες.

Όσα θα δούμε την Τρίτη 15/11

Ο Αλέξης αποφασίζει να απέχει παρά την επιμονή της Ολγας: «Θα παραμείνεις στην υπόθεση και θα με βοηθήσεις να αποδείξουμε την αθωότητά μου! Είναι τέρατα αυτά που γράφονται». Από την άλλη, ο Αντώνης και η Ελπίδα ανησυχούν για το αντίκτυπο που θα έχει το σκάνδαλο στην οικογένεια: «Θα μας βλέπουν αναξιόπιστους! Πώς προέκυψε ξαφνικά αυτό το θέμα;», αναρωτιούνται. Την ίδια στιγμή, ο Κωστής είναι πιο αισιόδοξος από ποτέ και δηλώνει πως θέλει να γυρίσει στο σχολείο του.

Η Ολγα, προκειμένου να γλιτώσει μια διένεξη με τον Στάμου, αλλά και για να καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ της, φέρνει τα πάντα στα μέτρα της και τώρα κρατάει ένα όπλο ικανό να αλλάξει όλες τις ισορροπίες. «Δεν έχεις ιδέα πώς περίμενα αυτή τη στιγμή... Να σε καταστρέψω, να σε διαλύσω, να σου τα πάρω όλα! Μη νομίζεις πως μπορείς να με γοητεύσεις όπως κάποτε! Κατάλαβα ότι ήσουν διαβολογυναίκα και τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να πληρώσεις για όλα τα εγκλήματά σου», την απειλεί ο Στάμου και εκείνη του αποκαλύπτει: «Αλήθεια θέλεις να με καταστρέψεις; Πολύ καλά λοιπόν, κάνε το! Αλλά να θυμάσαι πως δεν ανοίγεις πόλεμο μόνο σ’ εμένα, αλλά και στην κόρη σου! Ναι, καλά άκουσες, η Ελπίδα είναι δική σου κόρη». Εκείνος σαστίζει και φεύγει με την υπόσχεση: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη εξελίξεις (11/11): Ασυγκράτητος ο Άρης - Φιλάει ξανά την Ελπίδα

Άγρια Γη εξελίξεις (14-18/11): Ο πατέρας της Ελπίδας έρχεται για να εκδικηθεί την Όλγα