Από Ελένη Μήτση

Δε θα είναι λίγα όσα θα δούμε στο τελευταίο για την εβδομάδα επεισόδιο, στην Άγρια Γη την Παρασκευή 11/11 με τον Άρη να σκαλίζει το παρελθόν και παράλληλα να μη μπορεί με τίποτα να αντισταθεί στην Ελπίδα. Η Όλγα από την άλλη καραδοκεί συνεχώς...

Οι εξελίξεις της Παρασκευής 11/11 για την Άγρια Γη

Η Ολγα νιώθει να απειλείται από το ενδιαφέρον του Στέφανου προς τη Μυρτώ και την προσπάθειά του να την κάνει να θυμηθεί. Κι ενώ εκείνος προσπαθεί να βγάλει άκρη με την αληθινή ταυτότητα της άτυχης γυναίκας, η Ολγα από την άλλη επεμβαίνει κρυφά προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Την ίδια ώρα, στο ψυχιατρείο, η Μυρτώ ζητάει να δει τον γιατρό της, υποστηρίζοντας πως έχει θυμηθεί κάτι σημαντικό.

Ομως και εκείνος είναι στο κόλπο και υποχείριο της Ολγας που ακολουθεί τις εντολές της. Μάλιστα ο Στέφανος μαθαίνει για τα χάπια που δίνει ο ψυχίατρος στη Μυρτώ και ότι εκείνη έχει σταματήσει να τα παίρνει γιατί την κάνουν να ξεχνάει. «Για ποιο λόγο να σου δίνουν χάπια για να ξεχάσεις; Τι φοβούνται;», αναρωτιέται εκείνος, ενώ η γυναίκα του απαντάει: «Φοβάμαι εδώ μέσα, θέλουν να μου κάνουν κακό! Σε παρακαλώ βρες τρόπο να με βοηθήσεις». Εκείνος, προβληματισμένος, της λέει να παίρνει μόνο ένα ηρεμιστικό που της δίνει ο ίδιος. Η Ολγα μαθαίνει ότι η Μυρτώ θυμήθηκε το όνομα «Γαλάνης» και ανησυχεί. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης αποκαλύπτει στον Αρη μια αλήθεια που θα τα ανατρέψει όλα: «Η μητέρα σου είναι ζωντανή! Την έχουν σε ψυχιατρική κλινική, δεν θυμάται τίποτα», του λέει και εκείνος σοκάρεται. Απαιτεί να μάθει πού βρίσκεται και όταν πηγαίνει να τη δει, τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Στέφανος, προκειμένου να βοηθήσει τη Μυρτώ, ζητάει τη νομική βοήθεια του Αλέξη, ο οποίος αρνείται. Η Αννα θυμώνει νομίζοντας πως ο Αλέξης δεν θέλει να βοηθήσει τη Μυρτώ επειδή είναι άπορη και φεύγει έξαλλη από το σπίτι του.

Ηθοποιός της Άγριας Γης εξομολογείται για την εμπειρία της από μπότοξ

Συμμετείχε στον 4ο κύκλο του Your Face Sounds Familiar κι έχει παίξει σε υπέροχες παραγωγές. Φέτος, μάλιστα, την θαυμάζουμε με την ερμηνεία της στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη. Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ, μιλώντας μάλιστα και για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί στο παρελθόν.

«Έχω μεγαλώσει, είμαι 72 ετών κι απείραχτη! Μία φορά έκανα μπότοξ όταν έπαιζα στις Πεθερές και έπρεπε να κάνω τη θυμωμένη, παραλίγο να κατουρηθώ από το σφύξιμο. Κάθε ρυτίδα είναι και μαι εμπειρία, είναι τα παράσημά μας αυτά. Τη Μάρθα Καραγιάννη την είχα πάντα συνοδηγό στο αυτοκίνητο και μου έλεγε “με σένα και την Κοντού νιώθω άνετα”», είπε αρχικά η Σόφη Ζαννίνου.

Η Σόφη Ζαννίνου είπε στη συνέχεια: «Η Μέδουσα και ο Γιώργος Μαρίνος ήταν η αρχή των μιούζικαλ. Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν απαιτητικός, ήταν άνθρωπος της λεπτομέρειας. Πριν την παράσταση ήταν ένας κέρβερος και μετά ένα παιδί 12 ετών. Δεν γνωρίζω τι κάνει σήμερα. Παίρνω πολλές θετικές πληροφορίες, ότι είναι πολύ καλά, αλλά και αρνητικές, ότι δεν είναι καλά. Δεν είναι εύκολο να έρθω σε επικοινωνία μαζί του».

Κλείνοντας, η Σόφη Ζαννίνου ανέφερε: «Μένω με την κόρη μου και τη μητέρα μου και η συνύπαρξη είναι εξαιρετική. Έχω ζητήσει συγγνώμη από την κόρη μου γιατί ήμουν πάρα πολύ σκληρή και το παρατράβηξα. Ο πατέρας μου έμπαινε στο σπίτι και σταματούσε μέχρι και το ρολόιο του τοίχου. Όλοι έτρεμαν τον πατέρα μου, δεν τολμούσε να με πλησιάσει άνθρωπος. Στον Πρωινό Καφέ η Ελένη Μενεγάκη μου άνοιξε μια πολύ μεγάλη αγκαλιά σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη εξελίξεις (8/11): «Εσύ το έστησες!» - Το ψεύτικο DNA της Ελπίδας θα οδηγήσει σε...

Άγρια Γη εξελίξεις (9/11): Ένα νέο πρόσωπο - «βόμβα» εμφανίζεται στη σειρά