Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της Άγριας Γης (14-18/11), που σταδιακά ανεβάζει την τηλεθέασή της, η Μυρτώ εξαφανίζεται και ο Μιχάλης την ψάχνει παντού. Από την άλλη η Όλγα κάνει αποκαλύψεις που θα της γυρίσουν μπούμερανγκ και θα έχουν σαν στόχο την Ελπίδα, που για άλλη μια φορά βλέπει τη ζωή της να γυρίζει τούμπα.

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα (14-18/11) στην Άγρια Γη

Δευτέρα (14/11)

Ο Άρης, μετά την εξαφάνιση της μητέρας του από το ίδρυμα, είναι απαρηγόρητος και θυμωμένος με τον Μιχάλη: «Επρεπε να μου είχες πει εδώ και χρόνια την αλήθεια! Με άφησες στο σκοτάδι και τώρα που τη βρήκα την έχασα ξανά», του λέει. Η Ολγα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Στάμου, όμως η συνάντηση αυτή εξελίσσεται απρόβλεπτα και ο Αρης παραξενεύεται από τη συμπεριφορά της.

Η Αννα παροτρύνει τον Αλέξη να αναλάβει την υπεράσπιση του Νίκου κι εκείνος δέχεται, αγνοώντας ότι θα στραφεί κατά της μητέρας του, ενώ ο Γρηγόρης αντιμετωπίζει ηθικό δίλημμα αν θα καταθέσει κατά της Ολγας στην υπόθεση του Νίκου. Στο μεταξύ και ο Στέφανος είναι προβληματισμένος για το πού μπορεί να έχει μεταφερθεί η Εύα: «Πώς εξαφανίστηκε έτσι η γυναίκα αυτή; Ποιος θέλει να της κάνει κακό και γιατί;», αναρωτιέται ο ίδιος και ξεκινάει έρευνες για να τη βρει. Δεν γνωρίζει, όμως, πως ο Μιχάλης με τον Αρη κάνουν ακριβώς το ίδιο. Ενώ ο Βαγγέλης αναρωτιέται γιατί οι γονείς του τσακώνονται, η Ρόζα, μετά από μια συζήτηση με τον Αντώνη για τον Λουκά, του ζητάει εξηγήσεις. Η Ελπίδα και ο Αρης μοιράζονται μια στιγμή που τους φέρνει πιο κοντά. Ομως, η υπόθεση του εργατικού ατυχήματος κλονίζει τους πάντες.

Τρίτη (15/11)

Ο Αλέξης αποφασίζει να απέχει παρά την επιμονή της Ολγας: «Θα παραμείνεις στην υπόθεση και θα με βοηθήσεις να αποδείξουμε την αθωότητά μου! Είναι τέρατα αυτά που γράφονται». Από την άλλη, ο Αντώνης και η Ελπίδα ανησυχούν για το αντίκτυπο που θα έχει το σκάνδαλο στην οικογένεια: «Θα μας βλέπουν αναξιόπιστους! Πώς προέκυψε ξαφνικά αυτό το θέμα;», αναρωτιούνται. Την ίδια στιγμή, ο Κωστής είναι πιο αισιόδοξος από ποτέ και δηλώνει πως θέλει να γυρίσει στο σχολείο του.

Η Ολγα, προκειμένου να γλιτώσει μια διένεξη με τον Στάμου, αλλά και για να καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ της, φέρνει τα πάντα στα μέτρα της και τώρα κρατάει ένα όπλο ικανό να αλλάξει όλες τις ισορροπίες. «Δεν έχεις ιδέα πώς περίμενα αυτή τη στιγμή... Να σε καταστρέψω, να σε διαλύσω, να σου τα πάρω όλα! Μη νομίζεις πως μπορείς να με γοητεύσεις όπως κάποτε! Κατάλαβα ότι ήσουν διαβολογυναίκα και τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να πληρώσεις για όλα τα εγκλήματά σου», την απειλεί ο Στάμου και εκείνη του αποκαλύπτει: «Αλήθεια θέλεις να με καταστρέψεις; Πολύ καλά λοιπόν, κάνε το! Αλλά να θυμάσαι πως δεν ανοίγεις πόλεμο μόνο σ’ εμένα, αλλά και στην κόρη σου! Ναι, καλά άκουσες, η Ελπίδα είναι δική σου κόρη». Εκείνος σαστίζει και φεύγει με την υπόσχεση: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Τετάρτη (16/11)

Η Ελπίδα προτείνει στη Νάντια (Ανδριάννα Ανδρέοβιτς) να δουλέψει σαν γυμνάστρια για τα παιδιά που θα έρχονται στη φάρμα, για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η Ρόζα προσπαθεί να μάθει αν ο Λουκάς χρηματίζεται από την Ολγα για να της δίνει πληροφορίες που την αφορούν.

Και παρόλο που ο Αρης έχει αποφασίζει να βοηθήσει τον Στάμου να ξεσκεπάσει την Ολγα, εκείνη μετανιωμένη του λέει ότι στην προσπάθειά της να πονέσει τον Στάμου, του αποκάλυψε πως η Ελπίδα είναι κόρη του.

Άγρια Γη Ελπίδα

Πέμπτη (17/11)

Ο Στέφανος ζητάει τη βοήθεια του Θωμά για να εντοπίσει τη Μυρτώ κι εκείνος σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο Στέφανος έχει επαφές μαζί της. Εν τω μεταξύ, η Μυρτώ κάνει μια προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον Στέφανο. Ο Αλέξης, πληγωμένος από τον χωρισμό του με την Αννα, κατηγορεί την Ολγα πως εκείνη ευθύνεται γι’ αυτό: «Εσύ φταις που χωρίσαμε με την Αννα, εσύ και στα σκάνδαλά σου! Φροντίζεις κάθε φορά να μας αναστατώνεις και να μας δημιουργείς προβλήματα, βαρέθηκα πια», της λέει και κλείνεται στο δωμάτιό του. Η Ελπίδα τον συμβουλεύει να προσπαθήσει να τα ξαναβρούν, όμως εκείνος ξαφνικά αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Μπάκα, όπου απέξω δέχεται επίθεση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος.

Από την άλλη, ο Γιώργος ζητάει από τον Στάμου να μη χρησιμοποιήσει την Ελπίδα σαν «όπλο» στον πόλεμό του με την Ολγα, αλλά εκείνος δεν συγκινείται.

Παρασκευή (18/11)

Ο Στάμου, που ξέρει πως το χτύπημα έγινε από τον άγνωστο σύμμαχό του, πείθει τον Μπάκα να αρνηθεί την επίθεση στην αστυνομία και να προχωρήσει άμεσα στην καταγγελία κατά της Ολγας, που έβαλε δήθεν να τον χτυπήσουν, ενώ παράλληλα βεβαιώνεται ότι η Ελπίδα είναι κόρη του και ενημερώνει την Ολγα πως θα τη χτυπήσει σε δύο μέτωπα. Η Ελπίδα, σοκαρισμένη, διαβάζει σε ένα τοπικό site πως είναι κόρη τού Φίλιππου Στάμου. Οσο για τον Μιχάλη, οι έρευνές του να εντοπίσει τη Μυρτώ έχουν αποβεί άκαρπες, ενώ η σχέση του με τον Αρη συνεχίζει να περνάει κρίση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Ο Άρης δίνει βαρύ όρκο στον πατέρα του - Τα στοιχεία που αναπτερώνουν το ηθικό του

Άγρια Γη: Απειλή πάνω από την οικογένεια της Όλγας - Η Ελπίδα έξω φρενών με...