Από Ελένη Μήτση

Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει στα προσεχή επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς, καθώς όπως θα δούμε και τη Δευτέρα 14/11 ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα θα βρεθούν μπροστά σε πλήθος κόσμου (δείτε εδώ τι απήχηση έχει η σειρά στο κοινό).

Οι εξελίξεις της Δευτέρας 14/11 στον Έρωτα φυγά

Ο Ιάσονας και ο Φίλιππος έχουν στήσει παγίδα στον Μάρκο και τον Στέφανο. «Αυτή τη φορά ελπίζω να ξεμπερδεύουμε με αυτούς μια και καλή», λέει ο Ιάσονας. Ο Στέφανος την ίδια ώρα επισκέπτεται τη Μαργέτα. Εκείνη προσπαθεί να τον αποφύγει αλλά δεν μπορεί παρά να ακούσει τα όσα έχει να της πει και της αποκαλύπτει μια αλήθεια του παρελθόντος.

Στο μεταξύ ο Μάρκος συναντιέται με τον Ιάσονα και την Αλεξάνδρα στον αρραβώνα της κόρης του δημάρχου. Οι δυο τους κοιτάζονται με αγάπη στα μάτια κι ας μην μπορούν να μιλήσουν και να πουν πολλά. Ο Ιάσονας γίνεται έξαλλος. Την ίδια ώρα ο Στρατής, του οποίου το ψέμα για το πού βρίσκεται η Ρηνιώ έχει αποκαλυφθεί, συνεχίζει να μένει μόνος και πεινασμένος μέσα στην αποθήκη.

Όσα θα δούμε στη σειρά την Τρίτη 15/11

Η Μαργέτα συναντά τον Στέφανο στο σπίτι του κι αυτός, ακόμη ερωτευμένος, της το δείχνει με μια εξομολόγηση. «Σε αγάπησα πολύ. Ησουν για μένα όλος μου ο κόσμος και τα αισθήματά μου για σένα δεν έχουν αλλάξει», της ομολογεί κι εκείνη δεν μένει ασυγκίνητη. Επιστρέφοντας στο αρχοντικό της βρίσκει τον Ιάσονα να την περιμένει. «Πού ήσουν;», της φωνάζει.

Εκείνη πάει να δικαιολογηθεί αλλά την πιέζει και του ομολογεί ότι είδε τον Στέφανο. Παράλληλα η Γεωργία ανακαλύπτει με απογοήτευση πως δεν είναι έγκυος. Το λέει στον Στρατή μα το κρύβει απ’ όλους. Η Μαργέτα βρίσκει πού είναι η Ρηνιώ και την κάνει να επιστρέψει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς spoiler: Οι Δεμερτζήδες πετάνε έξω τον Στρατή και τη Γεωργία

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις (14-18/11): Ο Μάρκος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο