Από Ελένη Μήτση

Καυτές θα είναι οι εξελίξεις της Δευτέρας 14/11 στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' με το ειδύλλιο ανάμεσα σε Ζέτα και Στρατή να προχωράει κανονικά, αφού θα δούμε μοναδικές σκηνές πάθους ανάμεσά τους (δείτε εδώ τον ηθοποιό, που εισβάλλει στη σειρά).

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 14/11 στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Ο Στέλιος, μέσα από τη δική του έρευνα, ανακάλυψε πως ο Στρατής έχει «φάκελο» στην Αθήνα και ορίζει τον Αλέξανδρο να βρει επιπλέον στοιχεία που χρειάζεται. Οταν το λέει στον Χρήστο εκείνος γίνεται έξω φρενών: «Εχεις τρελαθεί; Εστειλες τον Αλέξανδρο να ψάξει την υπόθεση; Πάλι κινήθηκες χωρίς να με ενημερώσεις», του φωνάζει και ο Στέλιος του απαντάει: «Τώρα θα τα βάλεις και με τον Αλέξανδρο; Δεν ξέρω τι έχει συμβεί μεταξύ σας, αλλά είναι εξαιρετικός και ο άνθρωπος που εμπιστεύομαι περισσότερο εδώ μέσα».

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Αλέξανδρος μαθαίνει για τη δολοφονία του Νώντα και την εμπλοκή του Στρατή σ’ αυτήν. Εχοντας πια στην κατοχή του μια πληροφορία που του καίει τα χέρια, συναντά τον μόνο άνθρωπο που θα μπορούσε να του πει την αλήθεια: Τον ίδιο τον Στρατή. Στο μεταξύ το μαγαζί έχει τους δικούς του ίσκιους να αντιμετωπίσει. Η νέα συνάντηση Θοδωράκη και Διαμάντως την αφήνει γεμάτη νοσταλγία: «Αχ, βρε Θοδωράκη μου! Και τι δεν θα έδινα να ήταν αλλιώς τα πράγματα», μονολογεί η ίδια που δεν τον ξέχασε ποτέ. Από την άλλη, η Μυρτώ συνεχίζει να λέει ψέματα στο Μανώλη για την οικογένειά της, ενώ το καψόνι του Φώτη και του Μάικ στον Σταύρο κινδυνεύει να τινάξει το πρόγραμμα στον αέρα.

Η Ζέτα με τον Στρατή, από την άλλη, ζουν τον έρωτά τους χωρίς να ξέρουν πως ο φάκελός του βρίσκεται ήδη στο γραφείο του Στέλιου. Ο Χρήστος αποφασίζει να φύγει ο ίδιος να πάει στην Αθήνα και να έρθει σε επαφή με δικούς του ανθρώπους που θα του δώσουν τις πληροφορίες που θέλει. Δεν έχει πει σε κανέναν τίποτα και όλοι τον ψάχνουν.

Οι εξελίξεις της Τρίτης 15/11

Αλέξανδρος αποφασίζει να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο και κρύβει από τον Στέλιο την αναφορά του Θέμη για τον Στρατή. «Αυτά μόνο βρήκες; Δεν μου κάνουν, δεν μου λένε τίποτα όλα αυτά τα χαρτιά. Βγες και ψάξε κι αλλού. Ελειπε τόσα χρόνια, δεν μπορεί να είναι μόνο αυτά τα στοιχεία που τον αφορούν», τονίζει ο Στέλιος στον Αλέξανδρο, ο οποίος συνεχίζει να αναρωτιέται: «Εχει γίνει κάτι με τον Βαρδάρη;». Ομως ο Στέλιος συνεχίζει να τον πιέζει να κάνει νέα έρευνα.

Στο μεταξύ, ο Τάσος αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ευθέως την καχυποψία του Σταματιάδη. «Δεν σου έχω εμπιστοσύνη για να βγαίνεις με την κόρη μου! Ευθέως σου το λέω και ξεκάθαρα! Δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με την οικογένειά σου και πιστεύω πως ούτε εσύ διαφέρεις σε κάτι από εκείνους», του λέει και ο Τάσος του απαντάει: «Δεν γνωρίζω τι κόντρα μπορεί να έχετε με τους θείους μου, αλλά εγώ την κόρη σας την αγαπάω! Αλήθεια το λέω». Ο Σταματιάδης του ξεκαθαρίζει: «Κοίταξε, κάνω υπομονή και στέκομαι ένα βήμα πίσω γιατί η κόρη μου είναι πολύ ξεκάθαρη ότι θέλει εσένα, αλλά αν με ρωτάς, δεν πιστεύω ότι μπορείς να την κάνεις ευτυχισμένη. Είναι τα πάντα μου και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν και τίποτα να την πληγώσει. Αυτό να το βάλεις καλά μέσα στο κεφάλι σου».

Καθώς ο Χρήστος λείπει ακόμα και οι απαντήσεις δεν έρχονται από πουθενά, η Εύη δέχεται την παρηγοριά του Γιώργη, που πια αρχίζει να αναρωτιέται τι συμβαίνει με τον αδελφό του. «Τι έχει γίνει, κορίτσι μου; Μίλησέ μου αν μπορώ να σε βοηθήσω», την ενθαρρύνει και η Εύη του απαντάει: «Δεν έχω ιδέα, θείε μου! Από τη μέρα που γύρισα δεν έχουμε βρει μια στιγμή ηρεμία στο σπίτι. Ο μπαμπάς δεν λέει να ξεπεράσει τον θάνατο της μαμάς και τώρα έχει εξαφανιστεί! Δεν ξέρουμε πού είναι και πού βρίσκεται.

Ούτε στο δημαρχείο έχει πάει», του λέει με δάκρυα. «Ηρέμησε, κοριτσάκι μου! Ηρέμησε, όλα θα πάνε καλά», την καθησυχάζει και την αγκαλιάζει. Στη συνέχεια, εκείνος πάει να βρει τη Βρεττάκω, όπου απαιτεί εξηγήσεις και εκείνος: «Τι θα γίνει με τον Χρήστο, μάνα; Παίρνεις συνεχώς το μέρος του, εγώ είμαι ο άχρηστος αλλά εκτός από τη δική του ζωή κοντεύει να διαλύσει και τις ζωές των κοριτσιών». Την ίδια ώρα, η σχέση Εύης και Φωτεινής διαλύεται, ενώ η Ζέτα και ο Στρατής μοιράζονται για πρώτη φορά τα μυστικά τους. Κι ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο μαγαζί θα συγκινήσει προσωπικό και θαμώνες, ο Αλέξανδρος σιγά-σιγά φτάνει στην άκρη του νήματος και ξεθάβει ένα μεγάλο μυστικό σχετικά με το παρελθόν της Μαρίνας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκείνος στο ''Αυτή η νύχτα μένει'' και εκείνη στο ''The friend'' του ΑΝΤ1+ - Το νέο ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz

«Αυτή η νύχτα μένει»: Μπαίνει στη σειρά η Δέσποινα Βανδή; - Όλη η αλήθεια