Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό (13/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος» (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες), μιας και ο Έκτορας από τα νεύρα του απολύει τον Ραφαήλ, και έτσι, ξυπνάνε μνήμες από το παρελθόν.

Τι θα δούμε σήμερα (13/11) στον Γλυκάνισο

Ο Πωλ ενημερώνει τον Εκτορα ότι η βάρκα του Νικήτα καταστράφηκε και ότι δεν τους είδε κανείς. Ούτε μπορεί να φανταστεί ότι τους είδε ο Καρίμ, που το αποκαλύπτει στην τρομαγμένη Φατιμέ. Παράλληλα, στο σπίτι του Νικήτα, η ψυχρότητα της Σταθούλας κάνει αφιλόξενο το περιβάλλον για την Ανθή, ενώ ο Νικήτας πάει και βρίσκει τον Εκτορα και συγκρούονται άσχημα.

Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και ο Ραφαήλ προσπαθεί να τους χωρίσει αλλά με αντίθετα αποτελέσματα. Ο Εκτορας, έξαλλος, παίρνει λάθος αποφάσεις από τα νεύρα του και απολύει τον Ραφαήλ. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, ο Ανδρέας ενημερώνει την Ελεάνα ότι οι ψευδομάρτυρές τους κατέθεσαν εναντίον του Στρατή, ενώ από την άλλη, η απόλυση του Ραφαήλ δημιουργεί ανησυχία στους Δεμίρηδες καθώς φοβούνται ότι θα «ξυπνήσει» κάτι που κρύβεται στο παρελθόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Του άφησε πικρία ή όχι; Η αντίδραση του Γιώργου Παπαγεωργίου για τις έκτακτες αλλαγές στον Γλυκάνισο

Γλυκάνισος: «Δεν ξέρω γιατί μου δίνουν τους ρόλους της...» - H εξομολόγηση της Ευγενίας Δημητροπούλου για την καριέρα της