Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, αναμένεται να είναι καταιγιστικές, ενώ η Όλγα θα βρεθεί για ακόμη μία φορά στο κέντρο των εξελίξεων, λόγω ενός ατυχήματος που θα έχει.

Κάποια στιγμή η Ολγα μαζί με τον γιο της τον Πάρη (δείτε εδώ τα σχόλια που έκανε το Twitter χθες για τον χαρακτήρα του) πηγαίνουν στο «Παράδεισο των κυριών». Ο Πάρης όμως έχει για άλλη μια φορά πρόβλημα στη συμπεριφορά του και σε μια κρίση, δίνει μια και πετάει τη μάνα του από τις σκάλες.

Ανησυχία με το ατύχημα της Όλγας στον Παράδεισο των Κυριών

Παράδεισος των Κυριών Όλγα

Η Ολγα πέφτει και όλοι στο κατάστημα παγώνουν και τρέχουν να βοηθήσουν. Μια από αυτές που βοηθούν την Ολγα είναι η Σύρμω, με την οποία, παρά τις διαφορές που έχουν, έρχονται κοντά: «Σας ευχαριστώ πολύ για όσα κάνατε για μένα, σας έχω μεγάλη υποχρέωση», της λέει η Ολγα. Ο Πάρης από την άλλη συνειδητοποιεί ότι παραλίγο να σκοτώσει την ίδια του τη μητέρα και παγώνει: «Τι έκανα; Τι έκανα;», παραμιλάει κρατώντας το κεφάλι του.

Η Όλγα πιάνει τον Αποστόλη με άλλη

Στον «Παράδεισο των Κυριών» που προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha η Όλγα θα διαλυθεί ψυχολογικά. Ο κόσμος της καταρρέει καθώς πιάνει τον Αποστόλη πάνω από μια άλλη γυναίκα σε στιγμές πάθους.(Ο Χρηστίδης παίρνει την εκδίκησή του, οι τραγικές ώρες για την Μιράντα).

Η ηρωίδα, τον τελευταίο καιρό, ως καλή μητέρα ασχολείται συνεχώς με τον γιο της Πάρη θέλοντας να τον κάνει να νιώθει όσο γίνεται πιο καλά στοχεύοντας να αλλάξει ρότα.

Μην αντέχοντας να τον βλέπει να βασανίζεται, προσπαθεί να του βρει μία ευχάριστη δουλειά, για να απασχολείται, να ξεχαστεί και να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Όσο, όμως, η Όλγα προσπαθεί να «τραβήξει» τον γιο της από τον βούρκο, τόσο ο Αποστόλης αναζητά παρηγοριά και συντροφικότητα σε ξένες γυναικείες αγκαλιές.

Παράδεισος των Κυριών

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών - αποκλειστικό: Σοκ! Η Μιράντα στη φυλακή

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σκάει η «βόμβα» - Η σχέση του Χριστόφορου με την Βικτώρια αποκαλύπτεται