Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (13/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, μιας και η Μαρίνα και ο Μάνος θα μάθουν επιτέλους ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Σωκράτης και θα τρομοκρατηθούν (δείτε εδώ τι θα συμβεί ανάμεσα σε Μάνο και Σωκράτη).

Τι θα δούμε σήμερα (13/11) στη Γη της Ελιάς

Η Μαργαρίτα φυσικά φροντίζει την Ολυμπία και προσπαθεί για άλλη μια φορά να την πείσει να καταγγείλει τον άντρα της: «Να πας στην αστυνομία και να φύγεις από κοντά του, να μην τον ξαναπλησιάσεις ποτέ. Τι περιμένεις δηλαδή για να τον χωρίσεις;», την προτρέπει.

Στη Μαδρίτη, ο Στέφανος και ο Φίλιππος κάνουν μια σοβαρή συζήτηση. Η Μυρτάλη συνεχίζει τις συνεδρίες στην ψυχολόγο, ενώ ο Αλέξης πηγαίνει να βρει τη Μαρίνα για να της εξηγήσει ότι έχει αλλάξει: «Θέλω να ξέρεις ότι σκοπεύω να κάνω τη φίλη σου ευτυχισμένη. Δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που κάποτε ήξερες», ισχυρίζεται. Η Μαρίνα όμως παραμένει αμετακίνητη στις θέσεις της και τον διώχνει.

Την ίδια στιγμή, τόσο η Χάιδω όσο και η Μαργαρίτα πιάνουν τον Παναγιώτη και τον απειλούν: «Αν δεν σταματήσεις να κακοποιείς τη γυναίκα σου θα σε χώσουμε φυλακή, να το ξέρεις», του λένε, αλλά αυτός είναι αμετανόητος και απειλεί θεούς και δαίμονες.

Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Μάνο την αλήθεια για τον Σωκράτη Η Αντιγόνη παραδέχεται στη Μαρίνα ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής. «Δεν ξέρει τίποτα, από την ώρα που ήρθε όμως δεν μπορώ να ηρεμήσω. Κοντεύω να τρελαθώ», της εμπιστεύεται.

Το τέλος του Σωκράτη στη σειρά

Ο Σωκράτης είναι ένας από τους νέους χαρακτήρες που έχουν μπει στη Γη της Ελιάς και μέσα στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να απασχολήσει ιδιαίτερα μιας και θα μάθει και επίσημα πλέον, πως η μικρή Αγγελική είναι κόρη του.

Όπως σας έχει αποκαλύψει το TV24 σύντομα η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε όλους και ο Σωκράτης θα διεκδικήσει το παιδί, γεγονός που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Μάνο. Ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι το πρωί του Σαββάτου (12/11) και αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που έχει αναλάβει καθώς και στο πώς θα τελειώσει η ιστορία του.

Ο Σωκράτης θα κάνει άνω κάτω τους Βρεττάκους για να πάρει μαζί του τη μικρή Αγγελική, ωστόσο όπως αποκάλυψε και ο Αποστόλης Τότσικας, στο βάθος του μυαλό του έχει πάντα το καλό του παιδιού. Έτσι, στο τέλος αποφασίζει να αφήσει την Αγγελική να μείνει με τους Βρεττάκους καθώς αντιλαμβάνεται πως το τραύμα που θα υποστεί από την αποκάλυψη της αλήθειας θα είναι μεγάλο.

Έτσι ο Σωκράτης θα φύγει από τη Μάνη, ωστόσο θα αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο του τι θα συμβεί με το παιδί και δεν αποκλείεται να τη διεκδικήσει ξανά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Οριστική ρήξη για Μαρίνα και Μυρττάλη - Τη διώχνει από το μαγαζί της

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά το τολμάει - Καλεί στο σπίτι της τον Δημοσθένη