Από Πέννυ Μαστοράκου

Όσο προχωράνε τα επεισόδια της δραματικής σειράς, Άγρια Γη (δείτε εδώ την απίστευτη αποκάλυψη ηθοποιού της σειράς), τόσο καταλαβαίνουμε πως ο κλοιός στενεύει για την Όλγα, και πως τα ψέματά της ένα προς ένα βγαίνουν στην επιφάνεια! Σήμερα, στο επεισόδιο της Πέμπτης 10/11 βλέπουμε πως η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει καθώς ψάχνουν τρόπο να την καταστρέψουν οι...

Μην χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην Άγρια Γη

Η απρόσμενη εμφάνιση της Νάντιας αιφνιδιάζει τον ίδιο αλλά και τους άλλους στο χωριό. Τα περιθώρια για την Ολγα όλο και στενεύουν, αφού δέχεται νέες πιέσεις που απειλούν την αξιοπιστία της. Ο Αρης αντιμετωπίζει καρτερικά την απογοήτευση της Ελπίδας, αλλά και την απόσταση όλων που δεν μπορούν να δεχτούν τη σχέση του με την Ολγα.

Από την άλλη, ο Γιώργος πιέζει τον Γρηγόρη να καταθέσει εναντίον της Ολγας, στην υπόθεση συγκάλυψης εργατικού ατυχήματος, ενώ στο πλευρό τους βρίσκεται και ο ορκισμένος εχθρός της, Φίλιππος Στάμου. Η Ολγα υποψιάζεται τον Γρηγόρη για το δημοσίευμα εναντίον της και προειδοποιεί την Αθηνά να μαζέψει τον άντρα της: «Νομίζετε ότι μπορείτε να τα βάλετε μαζί μου; Είστε γελασμένοι! Κοίτα να μαζέψεις τον άντρα σου, αλλιώς δεν φαντάζεσαι μέχρι πού μπορώ να φτάσω». Η Νάντια καταλαβαίνει τον έρωτα της Ελπίδας για τον Αρη και του το λέει.

Όλα όσα θα δούμε την Παρασκευή 11/11 στην σειρά

Η Ολγα νιώθει να απειλείται από το ενδιαφέρον του Στέφανου προς τη Μυρτώ και την προσπάθειά του να την κάνει να θυμηθεί. Κι ενώ εκείνος προσπαθεί να βγάλει άκρη με την αληθινή ταυτότητα της άτυχης γυναίκας, η Ολγα από την άλλη επεμβαίνει κρυφά προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Την ίδια ώρα, στο ψυχιατρείο, η Μυρτώ ζητάει να δει τον γιατρό της, υποστηρίζοντας πως έχει θυμηθεί κάτι σημαντικό.

Ομως και εκείνος είναι στο κόλπο και υποχείριο της Ολγας που ακολουθεί τις εντολές της. Μάλιστα ο Στέφανος μαθαίνει για τα χάπια που δίνει ο ψυχίατρος στη Μυρτώ και ότι εκείνη έχει σταματήσει να τα παίρνει γιατί την κάνουν να ξεχνάει. «Για ποιο λόγο να σου δίνουν χάπια για να ξεχάσεις; Τι φοβούνται;», αναρωτιέται εκείνος, ενώ η γυναίκα του απαντάει: «Φοβάμαι εδώ μέσα, θέλουν να μου κάνουν κακό! Σε παρακαλώ βρες τρόπο να με βοηθήσεις». Εκείνος, προβληματισμένος, της λέει να παίρνει μόνο ένα ηρεμιστικό που της δίνει ο ίδιος. Η Ολγα μαθαίνει ότι η Μυρτώ θυμήθηκε το όνομα «Γαλάνης» και ανησυχεί. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης αποκαλύπτει στον Αρη μια αλήθεια που θα τα ανατρέψει όλα: «Η μητέρα σου είναι ζωντανή! Την έχουν σε ψυχιατρική κλινική, δεν θυμάται τίποτα», του λέει και εκείνος σοκάρεται. Απαιτεί να μάθει πού βρίσκεται και όταν πηγαίνει να τη δει, τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Στέφανος, προκειμένου να βοηθήσει τη Μυρτώ, ζητάει τη νομική βοήθεια του Αλέξη, ο οποίος αρνείται. Η Αννα θυμώνει νομίζοντας πως ο Αλέξης δεν θέλει να βοηθήσει τη Μυρτώ επειδή είναι άπορη και φεύγει έξαλλη από το σπίτι του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη εξελίξεις (9/11): Ένα νέο πρόσωπο - «βόμβα» εμφανίζεται στη σειρά

Άγρια Γη εξελίξεις (8/11): «Εσύ το έστησες!» - Το ψεύτικο DNA της Ελπίδας θα οδηγήσει σε...