Από Ελένη Μήτση

Η αγαπημένη σειρά του κοινού, το Maestro έχει πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό και αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά από τα νούμερα, που έκανε το πρόγραμμα στο 4ο επεισόδιο (δείτε εδώ πως τα πήγε).

Την άλλη Πέμπτη 17/11 επιστρέφει με το 5ο καθηλωτικό επεισόδιο, στο οποίο αναμένεται να δούμε τη σχέση ανάμεσα στην Κλέλια και τον Ορέστη να φουντώνει ακόμα περισσότερο και ταυτόχρονα να αποκαλύπτεται στους γύρω τους.

Όσα θα δούμε στο καθηλωτικό επεισόδιο της Πέμπτης 17/11 στο Maestro

Οι πρώτες δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την είσοδο του Maestro στο Netflix

Λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για την είσοδο του Maestro στο Netflix (δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα), ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας και μετέφερε τον ενθουσιασμό του για το νέο του αυτό βήμα.

«Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ, είναι κάτι για το οποίο έχουμε δουλέψει όλοι μας. Το περιμέναμε και σταθήκαμε τυχεροί. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος.

Είναι η πρώτη ελληνική σειρά, από δημιουργούς Έλληνες εξ ολοκλήρου, που θα πάει σε παγκόσμια πλατφόρμα. Γίνεται να μη χαρώ; Ελπίζω να είναι μία καλή αρχή, ώστε να γίνεται πιο συχνά αυτό!», είπε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μαχαιριά στην καρδιά...» - Συγκλονισμένο το Twitter με την ανατριχιαστική ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη στο Maestro

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Με αυτή την συμπρωταγωνίστριά του είχε ερωτική σχέση στην πραγματική του ζωή