Από Πέννυ Μαστοράκου

Η υγεία του πάει από το κακό στο χειρότερο, και μπορεί στο αποψινό επεισόδιο να επισκέπτεται ψυχολόγο και να κάνει συνεδρίες (δείτε εδώ την σκηνή με τους γονείς του) αλλά το πρόβλημα του Πάρη είναι πολύ πιο μεγάλο στον Παράδεισο των Κυριών, και αν δεν γίνει γρήγορα αντιληπτό όσοι βρίσκονται κοντά του διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο!

Στο σημερινό λοιπόν επεισόδιο, το βράδυ της Πέμπτης 10/11 βλέπουμε τον Πάρη, να έχει αδιάκοπη εμμονή με την Αμαλία, γεγονός που κάνει το τηλεοπτικό κοινό και τους χρήστες του Twitter να αηδιάζουν, καθώς της έχει κάνει τόσο κακό και αντί να την αφήσει ήσυχη, συνεχίζει και την κυνηγά αδιάκοπα...

Η οργή του Twitter πάνω στον Πάρη και τα ψυχολογικά του

Η Όλγα πιάνει τον Αποστόλη με άλλη

Στον «Παράδεισο των Κυριών» που προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha η Όλγα θα διαλυθεί ψυχολογικά. Ο κόσμος της καταρρέει καθώς πιάνει τον Αποστόλη πάνω από μια άλλη γυναίκα σε στιγμές πάθους. Η ηρωίδα, τον τελευταίο καιρό, ως καλή μητέρα ασχολείται συνεχώς με τον γιο της Πάρη θέλοντας να τον κάνει να νιώθει όσο γίνεται πιο καλά στοχεύοντας να αλλάξει ρότα.

Μην αντέχοντας να τον βλέπει να βασανίζεται, προσπαθεί να του βρει μία ευχάριστη δουλειά, για να απασχολείται, να ξεχαστεί και να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Όσο, όμως, η Όλγα προσπαθεί να «τραβήξει» τον γιο της από τον βούρκο, τόσο ο Αποστόλης αναζητά παρηγοριά και συντροφικότητα σε ξένες γυναικείες αγκαλιές.

Η Όλγα επιστρέφοντας στο σπίτι της ακούει φωνές και γελάκια από το δωμάτιο της Φρόσως. Πιστεύοντας πως η υπηρέτρια έχει φέρει κάποιον άνδρα στο σπίτι της μπαίνει στο δωμάτιό της προκειμένου να δει τι συμβαίνει. Δυστυχώς, το θέαμα που θα αντικρύσει δεν είναι το αναμενόμενο. Η Όλγα βλέπει τον Αποστόλη να κάνει έρωτα με την υπηρέτρια και όπως είναι λογικό χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της ενώ το αίμα ανεβαίνει πάνω από το κεφάλι της από τον θυμό.

Ο Αποστόλης κάνει τα πάντα, για να εξηγήσει στην Όλγα πως δεν είναι αυτό που φαντάζεται. Ωστόσο, όπως είναι αναμενόμενο, δεν γίνεται πιστευτός. Αντιθέτως η Όλγα εξαγριώνεται ακόμη περισσότερο, το πετάει έξω από το σπίτι τους και του ανακοινώνει πως σύντομα θα χωρίσουν. Μάλιστα, το κάνει ακόμη πιο επίσημο ανακοινώνοντας σε όλους το διαζύγιό τους.

Άραγε πώς θα νιώσει ο Πάρης; Η οικογένεια θα τιναχθεί στον αέρα και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για κανέναν. Η δε Φρόσω αισθάνεται ντροπιασμένη απέναντι στην κυρία του σπιτιού κα οι εξελίξεις στη σειρά δεν πρόκειται να αφήσουν τον θεατή αδιάφορο...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών - αποκλειστικό: Σοκ! Η Μιράντα στη φυλακή

O Παράδεισος των κυριών σοκ: Ο δολοφόνος του Αριστείδη εξαφανίζεται και αλλάζει χώρα