Από Ελένη Μήτση

Ευχάριστα νέα θα δούμε στο σημερινό 3/11 επεισόδιο της σειράς ''Η δική μας οικογένεια'', καθώς μετά την αποκάλυψη του μυστικού του Δημήτρη, αναμένεται να τον δούμε σε νέα προβλήματα και προκλήσεις...

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 3/11 στη σειρά ''Η δική μας οικογένεια''

Ο Δημήτρης και η Ειρήνη προσπαθούν να βγάλουν άκρη με τα χρέη του Σέργιου, αλλά τα νέα δεν είναι καλά. Ο Ορέστης νιώθει αδικημένος από την αντιμετώπιση που έχει στην ομάδα κι αυτό σπρώχνει το Διονύση να κανονίσει μια συνάντηση με τους ανταγωνιστές τους.

Ο Παύλος πάει να βρει τη Φωτεινή στο σπίτι των Μακρή, αλλά αυτή δεν θέλει να του μιλήσει. Η Νεφέλη δεν καταφέρνει να πείσει τον Ορέστη να την συγχωρέσει και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για μία φίλη της. Μια νέα πληροφορία για το παρελθόν του Σέργιου πέφτει σαν βόμβα στη DavMark.

Οι εξελίξεις της Παρασκευής 4/11

Η αποκάλυψη, ότι ο Σέργιος είχε παρελθόν τζογαδόρου, φέρνει νέα αναστάτωση στον Δημήτρη. Το δάνειο που είχε πάρει ήταν το μόνο ή θα εμφανιστούν κι άλλα; Ο Δημήτρης όμως ετοιμάζεται να δεχτεί – χωρίς να το ξέρει- κι άλλο ΄΄χαστούκι΄΄. Ο Διονύσης και επίσημα, δέχεται να παρακολουθήσει την εταιρία για λογαριασμό ανταγωνιστή.
Η Φανή έχει μετανιώσει που κατηγόρησε τη Φωτεινή και προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει στη δουλειά. Αντίστοιχα, η Καίτη, ο Αντρέας και ο Παύλος προσπαθούν να της δείξουν πως τη θέλουν στη ζωή τους και θα στεναχωριόντουσαν πολύ αν έφευγε μακριά τους…

Στο σπίτι τώρα των Μακρήδων, η Αγγελική θα σοκαριστεί ευχάριστα καθώς γίνεται μάρτυρας μιας απρόσμενης εξέλιξης, με πρωταγωνίστρια τη μικρή Ισμήνη…αλλά δεν είναι το μόνο σοκ που θα δεχτεί μέσα στην ημέρα. Βρίσκει τον Διονύση να κάνει παρέα με τον Γρηγόρη και αργότερα ο αποχαιρετισμός τους, θα είναι κάτι παραπάνω από τυπικός…. Όσο για την Ευδοκία; Πιστεύοντας ότι η Αγγελική έχει στο μυαλό της να ΄΄τυλίξει΄΄ τον Δημήτρη, αποφασίζει να μην μείνει με τα χέρια σταυρωμένα και ν΄ ανοίξει το ΄΄δρόμο΄΄ στην Ειρήνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Δική μας Οικογένεια εξελίξεις (31/10): Ο Δημήτρης ζητάει από την Ειρήνη να βγουν

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις (1/11): Ο Δημήτρης και η Ειρήνη βγήκαν ραντεβού στο λάθος σημείο