Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (10/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, μιας και από τη μία, η Μυρτάλη παρακλάει την Ισμήνη να μείνει στην εταιρεία (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter για τον χωρισμό της με τον Χρήστο) και από την άλλη, η Ασπασία λέει στον Στέφανο ότι ο Φίλιππος ευθύνεται για την απόπειρα βιασμού της Βασιλικής.

Τι θα δούμε σήμερα (10/11) στη Γη της Ελιάς

Μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο έγιναν μάρτυρες, η Μαργαρίτα και η Χάιδω προσπαθούν να πείσουν την Ολυμπία (Μαρία Δασκαλάκη) να καταγγείλει τον Παναγιώτη (Γιώργης Βασιλόπουλος), τον σύζυγό της. Εκείνη όμως είναι τρομοκρατημένη και δεν θέλει να μπλέξει.

Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος οργανώνουν τον γάμο και τη βάπτιση, ενώ ο Σωκράτης και η Αλκμήνη συνεχίζουν τις βόλτες στη Μάνη και το ζευγάρι δείχνει να περνά πολύ καλά. Στο μεταξύ, η Δήμητρα πετυχαίνει τυχαία τον Αποστόλη στον δρόμο και τον καλεί στο σπίτι της για φαγητό, καθώς θέλει να φτιάξει τη σχέση τους που ξεκίνησε στραβά. Την ίδια ώρα η Αντιγόνη προσκαλεί τη Μυρτάλη για να περάσουν μια βραδιά μαζί με τα κορίτσια κι εκείνη αρνείται. Σε μια προσπάθεια να χωρίσει το ζευγάρι, η Ασπασία λέει στον Στέφανο: «Επειδή σε βλέπω ότι έχεις αρχίσει φιλίες με τον Φίλιππο, θέλω να ξέρεις ότι αυτός ευθύνεται για την απόπειρα βιασμού της Βασιλικής».

Στη συνέχεια, ο Δημοσθένης το μαθαίνει και έρχεται σε μεγάλη ρήξη με την Ασπασία: «Μάζεψέ τα και εξαφανίσου», της φωνάζει και τη διώχνει από Μαδρίτη. Στο μεταξύ η Μυρτάλη υποχωρεί και ζητά από την Ισμήνη να τα ξαναβρούν: «Ό,τι έγινε έγινε. Ας μην το τραβήξουμε στα άκρα, δεν θέλω να φύγεις από την εταιρεία», της λέει αλλά η αντίδρασή της δεν θα είναι η αναμενόμενη: «Όταν σπάει το γυαλί, δεν ξανακολλάει, δεν το ξέρεις αυτό, Μυρτάλη;», της ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Θα κλάψω!» - Λύγισε και τους πιο δυνατούς στο Twitter η σκηνή Αθηνάς και Μαρίας μετά την αποφυλάκιση

Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία παίρνει ανάποδες με την Μυρτάλη! Την αποκλείει από...