Από Έπη Τρίμη

Οι εξελίξεις καθηλώνουν για μια ακόμη φορά το τηλεοπτικό κοινό στη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο». Οι τηλεθεατές έχουν ταυτιστεί με τον Πέτρο, τον Γεράσιμο και την Ελισάβετ και περιμένουν εναγωνίως να δουν τη συνέχεια επί της μικρής οθόνης. (Ο έρωτας του Πέτρου για την Ελισάβετ φουντώνει επικίνδυνα και εισβάλει κρυφά στο μοναστήρι προκειμένου να είναι κοντά της).

Η εξαφάνιση της Ελισάβετ

Ο Πέτρος και ο Γεράσιμος αναζητούν απεγνωσμένα την Ελισάβετ η οποία έχει εξαφανιστεί που έχει εξαφανισθεί από προσώπου γης. Μάλιστα, ο Πέτρος την ψάχνει στο μοναστήρι, αλλά εντέλει τη βρίσκει πρώτος ο Γεράσιμος.

Η Ελισάβετ φαίνεται να είναι ανήσυχη και δεν χαίρεται καθόλου που βλέπει τον Γεράσιμο μπροστά της. Μετά την αρχική έκπληξή της τον διαβεβαιώνει πως το να καθαρίζει το μνήμα της μακαρίτισσας μοναχής τη βοηθάει να χαλαρώσει, καθώς νιώθει χρήσιμη που συμβάλει πρακτικά στο μοναστήρι.

Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος μένει στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρίνου και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τα σχέδια του πρώτου. Η Ελισάβετ ζητάει συγχώρεση από την Ηγουμένη γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση. Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του.

Μαύρο Ρόδο

Το παιχνίδι σε διπλό ταμπλό

Ο Παράσχος παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό με τον Θέμη και την Αγγελική. Η Αλεξία στενοχωριέται με το διαζύγιο των γονιών της ενώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει τι γίνεται με τον Πέτρο και την Ελισάβετ.

Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του καθώς πρόσφατα πέρασε ένα καρδιακό επεισόδιο. Η γυναίκα του Πολυξένη δεν ενθουσιάζεται με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα και ο Θέμης ανακαλύπτει μια φωτογραφία που του δημιουργεί υποψίες για τη γυναίκα του.

Τι θα δούμε σήμερα (9/11) στο Μαύρο Ρόδο

Ο Πέτρος μένει στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρίνου και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τα σχέδια του πρώτου. Η Ελισάβετ ζητάει συγχώρεση από την ηγουμένη γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση.

Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του και ανακαλύπτει μια φωτογραφία με την ίδια να κοιμάται στο ξενοδοχείο γυμνή. Αυτό τον βάζει σε υποψίες και πλέον είναι σχεδόν σίγουρος για την απιστία της. Από την άλλη, ο Παράσχος παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό τόσο με τον Καστρινό όσο και με την Αγγελική.

Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του και είναι αποφασισμένος να αφήσει ένα μεγάλο μέρος της στην Ελισάβετ. Η Πολυξένη δεν ενθουσιάζεται με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα: «Σιγά μην αφήσω όλη την περιουσία να τη φάνε οι καλόγριες», μονολογεί και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της.

Ο Σαράντος είναι σίγουρος πως στην Παλιόβρυση βρίσκεται το μυστικό με την εξαφάνιση του πατέρα του και ο νούμερο ένας ύποπτος για εκείνον είναι η μοναχή Αυξεντία. Από την άλλη, εκείνη τρέμει μήπως τελικά μέσω του διαγωνισμού ο Σαράντος πάρει τα κτήματα στην περιοχή, γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί και το θανάσιμο μυστικό με τον θάνατο του πατέρα του. Πάει στο μέρος όπου βρίσκεται θαμμένος και προσπαθεί μόνη της μ’ ένα φτυάρι να ανοίξει τον λάκκο και να πάρει από εκεί τα κόκαλα του Διακοσάββα. Όμως καταλαβαίνει πως δεν μπορεί μόνη της να κάνει αυτή τη δουλειά και ζητάει τη βοήθεια του Μανόλη -που γνωρίζει την αλήθεια- να ξεθάψουν τον Διακοσάββα. Πάνω στον πανικό της ξεχνάει στο χωράφι κάποια αντικείμενα, τα οποία βρίσκει ο Σαράντος και είναι αποφασισμένος πια μετά από αυτό να ψάξει καλά την Παλιόβρυση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Ο Πέτρος μπαίνει παράνομα στο μοναστήρι - Ποιος θα τον δει με την Ελισάβετ

Αποκλειστικό: Τρόμος στο Μαύρο Ρόδο - Βόμβα στο μαγαζί του Θέμη