Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο της αγαπημένης καθημερινής σειράς Η δική μας Οικογένεια (δείτε εδώ ποια πασίγνωστη ηθοποιός θα εισβάλει στην σειρά), μας περιμένει απόψε, το βράδυ της Τετάρτης 9/11 και ανυπομονούμε να δούμε τι θα συμβεί, μιας και η Αγγελική θα έρθει αντιμέτωπη με κάτι που δεν θα της αρέσει καθόλου στο σπίτι των Μακρήδων!

Μην χάσετε απόψε στην Δική μας Οικογένεια

Οι απειλές και οι προσβολές του Ανδρέα γίνονται ακόμα πιο έντονες αλλά ο Δημήτρης έχει πάρει την απόφασή του να μην αποκαλύψει ότι το δάνειο το είχε πάρει ο Σέργιος θέλοντας έτσι να προστατεύσει τη μνήμη του φίλου του. Και η Αγγελική από την άλλη, αποφασίζει να μην αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες στον πατέρα της σχετικά με την Νεφέλη και του λέει ψέματα για τις επόμενες κινήσεις της. Το σχέδιο τώρα της Μάρθας, για να φέρει πιο κοντά την κόρη της με τον Δημήτρη, παίρνει εντελώς άλλη τροπή από εκείνη που είχε υπολογίσει.

Παράλληλα η Φωτεινή, βρίσκει τη Μυρτώ, ελαφρώς ζαλισμένη από το αλκοόλ στο σπίτι του πατέρα της. Η Νεφέλη, είναι ακόμα πιο μπλεγμένη συναισθηματικά μετά το φιλί που της έδωσε ο Στέφανος. Για εκείνον ή τον Ορέστη τελικά χτυπά πιο δυνατά η καρδιά; Στην εταιρία τώρα, η Φανή θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη, ακούγοντας ένα τηλεφώνημα του Διονύση. Όμως πιο δυσάρεστη θα είναι η έκπληξη που θα αντιμετωπίσει η Αγγελική, στο σπίτι των Μακρήδων. Και όσο η Αγγελική θα προσπαθεί.

Μην χάσετε ούτε το επεισόδιο της Πέμπτης 10/11

Η Αγγελική νομίζει ότι η Ειρήνη κοιμήθηκε μαζί με τον Δημήτρη και δεν μπορεί να το χωνέψει. Ούτε πόσο πολύ την έχει επηρεάσει μπορεί να χωνέψει. Προσπαθεί να συγκεντρωθεί στο στόχο της που είναι ένας και μόνο: να βρίσκεται κοντά στην κόρη της κι ίσως μια μέρα να βρει το θάρρος να της αποκαλύψει την αλήθεια.

Η Νεφέλη βρίσκεται κι αυτή σε ένταση αφού η σχέση του Ορέστη με τη Σόνια την έχει επηρεάσει κι αυτήν πολύ αρνητικά. Σκέφτεται μήπως να προχωρήσει με το Στέφανο αλλά τον πιάνει στα πράσα να φλερτάρει με την Πέρσα και απογοητεύεται κι από αυτόν. Η Αγγελική, απογοητευμένη κι αυτή απ’ το Δημήτρη, αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με το Διονύση ενώ ο Αντρέας αποφασίζει να διακόψει τη σχέση του με την Καίτη. Η πιο χαρούμενη απ’ όλους είναι η Ειρήνη που βλέπει τη σχέση της με το Δημήτρη να προχωράει ακάθεκτη…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις (7/11): Ο Δημήτρης και η Αγγελική έρχονται κοντά

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις (4/11): Δημήτρης και Ειρήνη έρχονται πολύ κοντά