Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Ποιος Παπαδόπουλος, που κάθε εβδομάδα φέρνει μπόλικο γέλιο στο κοινό (δείτε εδώ τα απολαυστικά σχόλια του Twitter), επιστρέφει απόψε (9/11) με ένα νέο επεισόδιο και ξεκαρδιστικές εξελίξεις για τις δύο οικογένειες.

Τι θα δούμε σήμερα (9/11) στο Ποιος Παπαδόπουλος

Ένας μικροτραυματισμός του Θάνου σε ένα παιχνίδι με τον Αρίστο οδηγεί σε έναν μεγάλο καβγά του Αρίστου με τη Μελίνα, που καταλήγει με τα μισά κεραμικά της Μελίνας σπασμένα και με μια έκτακτη επίσκεψη του ψυχολόγου της στη βίλα. Παράλληλα, ο Θανάσης κάνει ασκήσεις ετοιμότητας σε όλους στο σπίτι για την περίπτωση που πάθει καρδιακή προσβολή, ενώ ο Θάνος, όταν η Εριέττα του ζητάει να γίνει ο παρτενέρ της στα μαθήματα χορού, της αποκαλύπτει τη συμφωνία του με τον Αλέξανδρο να μην τη διεκδικήσει κανείς.

Τι θα δούμε αύριο (10/11)

Δεν φτάνει που ο Αρίστος προσπαθεί να συνέλθει από ένα δυνατό hangover εξαιτίας του Γιάννη και των φίλων του, μαθαίνει και για πρώτη φορά ότι η Περιστέρα φυτεύει αρωματικά στον κήπο και έχει να αντιμετωπίσει και τον Θανάση που αποφάσισε να βάλει στον κήπο κυψέλες για να φτιάχνει δικό του μέλι.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έρχονται επίσκεψη η Λίλα με δύο φίλες της, θέλοντας να δουν τον κήπο της Περιστέρας. Καθώς οι ψηλομύτες φίλες αντιμετωπίζουν την Περιστέρα με ειρωνεία και μια κάποια περιφρόνηση, εκείνη αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή της. Ο δε Γιάννης αποφασίζει να κάνει ένα δώρο στον Αρίστο για να τον κατευνάσει, φέρνοντας φυσικά τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ΑΝΤ1: Εξελίξεις με το μέλλον της σειράς Ποιος Παπαδόπουλος - Η απόφαση που πάρθηκε

Ποιος Παπαδόπουλος: «Έλεος, φέρτε πίσω τον παλιό Αλέξανδρο» - Πλήθος αρνητικών μηνυμάτων στο twitter για την αντικατάσταση του ηθοποιού