Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός», ο Μανόλης εξομολογήθηκε στον παπά - Μιχάλη πως αυτός που σκότωσε τον Στεφανή, δεν είναι άλλος από τον ξάδερφό του, τον Μαθιό.

Ο παπάς δεν μπόρεσε να σηκώσει αυτό το βάρος και έτσι κλείστηκε στο μοναστήρι, χωρίς να δώσει εξηγήσεις σε κανέναν για την απόφασή του.

Ο Αντώνης ζητάει να μάθει τι συνέβη στον Σασμό

Σασμός παπάς

Ο Αντώνης ψάχνει μάταια απαντήσεις από τον παπά-Μιχάλη αφού η στάση του απέναντι στον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού τον γέμισε ερωτηματικά (δείτε εδώ ποιος χαρακτήρας θα βρεθεί ένα βήμα πριν τον θάνατο).

«Τόσα χρόνια σε ξέρω και βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι δεν θα έλεγες ποτέ όχι σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Πόσω μάλλον στη Βασιλική που ξέρω πόσο την εκτιμάς. Λέγε παπά, τι ήταν αυτό που σε έκανε να κάνεις ένα βήμα πίσω;», τον ρωτά, όμως εκείνος κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό.

Τι θα δούμε σήμερα (9/11) στον Σασμό

Κατά τη διάρκεια του γλεντιού, η Σοφία βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει λίγο με τον Αστέρη και να του ζητήσει να ξεκόψει από τη Στέλλα διά παντός, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση καθώς ποτέ δεν σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί την πρώην αγαπημένη του. Την ίδια στιγμή, Δημήτρης και Αιμιλία έρχονται για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση και αφορμή είναι η παρουσία του Παύλου που μπαίνει εμπόδια στο μέλλον τους.

Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον μικρό Πετράκη, τη στιγμή που ο Τόλης βασανίζεται από το δίλημμα, αν πρέπει να μεταφέρει το περιεχόμενο του γράμματος του Κώστα. Μαθιός και Βασιλική ζουν στιγμές ευτυχίας, οι σκιές, ωστόσο, γύρω τους πυκνώνουν. «Από εδώ και στο εξής πορευόμαστε μαζί. Εγώ είμαι για σένα κι εσύ για μένα. Δεν θέλω να έχουμε μυστικά και κρυφές σκέψεις. Μας αξίζει η ευτυχία. Παλέψαμε γι’ αυτήν και δεν θα αφήσω κανέναν να μας τη χαλάσει», τονίζει ο Μαθιός, ενώ δεν σταματά να λέει στη γυναίκα του πόσο πολύ ευτυχισμένος είναι.

Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, και να είναι ξανά μαζί, ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για τη μεταμόσχευση νεφρού. Αντώνης και Ευθύμης αναμετρώνται για τις αμαρτίες του παρελθόντος. Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Καλλιόπη ότι πιστεύει πως ο Παύλος σκότωσε τον πατέρα του. Ένα νέο σχέδιο αρχίζει να σχηματίζεται στο μυαλό της. Ο Σταύρος οδηγείται κατευθείαν στον Αστέρη, σίγουρος ότι η Αργυρώ είναι μαζί, τη στιγμή που στο σπιτάκι της γιαγιάς στο βουνό φαίνεται να συμβαίνει κάτι που κανείς δεν περιμένει

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Να προσέχεις...» - Η ανατριχιαστική σκηνή του αποχαιρετισμού του Αστέρη και της Αργυρώς

Είναι μαζί 2,5 χρόνια και παίζει στον «Πλάτανο» - Αυτός ο ηθοποιός είναι ο σύντροφος της Βέρας Μακρομαρίδου από τον Σασμό