Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (9/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών», μιας και ο Άγης είναι αποφασισμένος να μην αφήσει την Γεωργία να φύγει έτσι και κάνει τα πάντα για να τη διεκδικήσει (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Νίκος Λεκάκης για τον χαρακτήρα του).

Τι θα δούμε σήμερα (9/11) στον Παράδεισο των Κυριών

Ένας καβγάς ξεσπά στο σπίτι του Μάρκου που φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια και ενώ η εμπιστοσύνη της Γεωργίας στο πρόσωπό του Άγη έχει κλονιστεί πολύ σοβαρά, η Δάφνη προσπαθεί να συμφιλιωθεί μαζί του και υποκύπτει στον εκβιασμό που της κάνει ο Άγης: «Μη με ζαλίζεις και μη με πιέζεις γιατί δεν το έχω σε τίποτα να σε ξαποστείλω», ισχυρίζεται. Ο Άγης, αποφασισμένος να ξανά κερδίσει τη Γεωργία, χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να τα καταφέρει.

Την ίδια στιγμή, ο Αποστόλης μαθαίνει τα καλά νέα, ότι ο Ντίνος υπέγραψε τη συμφωνία για το δάνειο, όμως η ψυχολογική κατάσταση του Πάρη, που όσο πάει και χειροτερεύει, του κόβει τη χαρά. Στο μεταξύ ο Θανάσης γυρίζει στο σπίτι και καθώς δεν βρίσκει τη Ματούλα γίνεται έξαλλος, ενώ η Μιράντα πηγαίνει στο σπίτι για να τον απειλήσει: «Θα σε καταστρέψω! Άσε ήσυχη τη γυναίκα σου. Δεν πρόκειται να την ξαναδείς. Εκεί που είναι, είναι καλά και ασφαλής», του τονίζει μεταξύ άλλων, αλλά η κοπέλα πληρώνει το λάθος της να βρεθεί εκεί.

Ο Θανάσης της επιτίθεται: «Λέγε πού την έχεις, θα σε σκοτώσω», την απειλεί κι αρχίζει να τη χτυπάει με μανία. Η Μιράντα πάνω στην πάλη της με τον Χρηστίδη, πέφτει και χτυπάει άσχημα. Η κοπέλα χάνει τις αισθήσεις της και ο Χρηστίδης την κλειδώνει μέσα στο σπίτι. Όλοι την περιμένουν στον Παράδεισο και ανησυχούν για την απουσία της, ενώ εκείνη είναι εγκλωβισμένη στο σπίτι του Θανάση.

Τι θα δούμε αύριο (10/11)

Η Βικτώρια φαίνεται πως δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα με τον Θανάση ο οποίος, όντας σε απόγνωση, εξακολουθεί να την πιέζει διαρκώς με νέους τρόπους. Από την άλλη, η οργή του Πάρη τον οδηγεί σε απρόβλεπτες καταστάσεις, στο κέντρο των οποίων βρίσκεται φυσικά η ανυποψίαστη Αμαλία, καθώς αποκαλύπτει στον Ντίνο ότι το βράδυ των γενεθλίων της την κακοποίησε.

undefined

Ενώ ο Χριστόφορος εξακολουθεί να είναι σε δύσκολη θέση σχετικά με την ανακοίνωση της διάλυσης του αρραβώνα, η συνάντησή του με τον Ντίνο θα βάλει τόσο τον ίδιο όσο και τη Βικτώρια σε σκέψεις, για το πού βρήκε τα χρήματα να ξεπληρώσει τα χρέη του. Τέλος, η Μιράντα αφού το σκάει από τη φυλακή και τα βασανιστήρια του Χρηστίδη, αποκαλύπτει την αλήθεια στον Ντίνο για τη σχέση της με τον αστυνόμο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο ρόλος της Μιράντας στον «Παράδεισο των Κυριών», ο σύντροφός της και η μητρότητα

Βόμβα στον Παράδεισο των Κυριών! Ο Άγης είναι γιος του Χριστόφορου και της Βικτώριας