Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (9/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Open, Έρωτας Φυγάς μιας και ο Ιάσονας θα προσπαθήσει να χειραγωγήσει την Αλεξάνδρα χρησιμοποιώντας ακόμα και το ίδιο της το μωρό (δείτε εδώ τι άσχημο θα μάθει η κοπέλα στα επόμενα επεισόδια).

Τι θα δούμε σήμερα (9/11) στον Έρωτα Φυγά

Ο Μάρκος προσλαμβάνει τους εργάτες του κτήματος Δεμερτζή και ο Ιάσονας ξεσπάει στον Στρατή. «Πώς είναι δυνατόν να τους αφήσεις να φύγουν; Είσαι άχρηστος», του φωνάζει. Η Βάσω πάλι παραλαμβάνει την αίτηση διαζυγίου της Ελπίδας όσο εκείνη πέφτει στα δίχτυα του ετεροθαλή αδελφού της Αλεξάνδρας και απατεώνα, του Μήτσου.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η φήμη ότι η Ρηνιώ έχει σχέση με τον Μιχάλη εξαπλώνεται και ο Στρατής βάζει ξανά μπρος να την παντρέψει. Μέσα σε όλα η Μαργέτα επισκέπτεται τον Μάρκο και ο Ιάσονας χρησιμοποιεί το μωρό για να χειραγωγήσει την Αλεξάνδρα.

Τι θα δούμε αύριο (10/11)

Ο Μιχάλης απαιτεί από την οικογένεια να κάνει κάτι για να αποκαταστήσει το όνομα της Ρηνιώς, καθώς όλος ο κόσμος στο αρχοντικό δείχνει να πιστεύει τις φήμες που διέδωσε η Βάσω. Τα πράγματα περιπλέκονται κι άλλο, όταν τα κοσμήματα της Ελπίδας βρεθούν σε κοσμηματοπωλείο της Μεσσήνης. Ο Ιάσονας από την άλλη, αναγκάζει την Αλεξάνδρα να συναντήσει τον Μάρκο, για να του πει πως δεν είναι πια ερωτευμένη μαζί του αλλά με τον Ιάσονα. Θα συναντηθούν από κοντά μετά από τόσο καιρό και θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα είναι κρυμμένα μέσα τους. «Ποτέ δεν σταμάτησα να σε αγαπώ. Για να σε σώσω τον παντρεύτηκα. Μόνο εσένα έχω στην καρδιά μου», του ομολογεί η κοπέλα. Το διακύβευμα όμως είναι μεγάλο, καθώς αν η Αλεξάνδρα κάνει τη λάθος κίνηση, ο Ιάσονας θα πραγματοποιήσει την απειλή του και θα της πάρει το παιδί για πάντα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας φυγάς spoiler: Πανικός στο αρχοντικό! Πιάνουν τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα στα πράσα

Έρωτα φυγάς spoiler: Η Αλεξάνδρα ρίχνει χάπια στη Μαργέτα - Θα επιβιώσει η πεθερά της;