Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά την άγρια συμπλοκή που είχαν στο χθεσινό (8/11) επεισόδιο του Αυτή η Νύχτα Μένει, ο Χρήστος είναι έτοιμος να πάρει το αίμα του πίσω και έτσι βάζει να ψάξουν αναλυτικά το παρελθόν του Στρατή στην Αθήνα.

Τι θα δούμε σήμερα (9/11) στο Αυτή η Νύχτα Μένει

Ο Χρήστος επιμένει να θέλει να καταστρέψει τον Στρατή και αφού δεν τα καταφέρνει με το να του κλείσει το μαγαζί, λόγω άνωθεν εντολών, αποφασίζει να κινηθεί υπόγεια και να βρει πράγματα για το παρελθόν του στην Αθήνα. «Δεν μπορεί να μην είχε κάνει τίποτα στην Αθήνα! Τέτοιο κάθαρμα σίγουρα θα είχε μπλέξει σε παρανομίες. Ψάξε όπου μπορείς, χρησιμοποίησε όλες τις επαφές που μπορείς να έχεις και βρες μου στοιχεία να τον διαλύσουμε», λέει στον Στέλιο, ο οποίος αναζητά απαντήσεις στους φακέλους της χωροφυλακής. Η προσωπική εμπλοκή του Αλέξανδρου στην υπόθεση παραμένει ακόμα στο σκοτάδι.

Την ώρα που ο Στρατής και η Ζέτα περνάνε για πρώτη φορά λίγες στιγμές μαζί, χωρίς να σκέφτονται το πριν και το μετά, ο Στέλιος ανακαλύπτει πως ο Στρατής έχει φάκελο στην Αθήνα και στέλνει τον Αλέξανδρο να ερευνήσει την υπόθεση, προκαλώντας την οργή του Χρήστου. «Έχεις τρελαθεί εντελώς; Δεν ξέρεις ότι δεν έχουμε καλές σχέσεις; Είναι ικανός να το πει σε όλους για να με εκδικηθεί», του επισημαίνει και ο Στέλιος τον καθησυχάζει: «Ο Αλέξανδρος δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, δεν έχει δείξει ποτέ τέτοια σημάδια! Είναι έμπιστος».

Ο Μίλτος, από την άλλη, αρχίζει να χάνει τον έλεγχο φέρνοντας τον Τάσο αντιμέτωπο με τον εαυτό του. Καθώς ο καινούριος πιανίστας, ο Σταύρος, παίρνει τη θέση του στο μαγαζί φέρνοντας μαζί του έναν καινούριο κόσμο, ο Αλέξανδρος μαθαίνει για τη δολοφονία του Νώντα και την εμπλοκή του Στρατή σ’ αυτήν. Αν αυτό το μάθει ο Χρήστος, τότε θα έχει έναν γερό άσο στο χέρι του για την απόλυτη καταστροφή του εχθρού του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυτή η νύχτα μένει»: Μπαίνει στη σειρά η Δέσποινα Βανδή; - Όλη η αλήθεια

Φωτογραφίες απόδειξη: Όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες της σειράς Αυτή η νύχτα μένει